Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Top 20 de companii cu cele mai multe oportunități la târgul de carieră Angajatori de TOP

0

Pe 5-6 aprilie la Sala Palatului are loc cel mai mare targ de cariera Angajatori de TOP. Evenimentul din această primăvară înregistrează peste 6000 de oportunități de carieră oferite de 130 de companii participante.

Angajatori de TOP le propune candidaților un nou concept. Pentru 2 zile, cei care sunt în căutarea unui job pot vizita Orașul Joburilor, destinația care îi aduce mai aproape de a obține jobul dorit. Standurile celor 130 de angajatori sunt obiectivele turistice unde pot afla informații despre cele peste 6000 de joburi in Bucuresti, programe de internship sau management trainee la care pot aplica. În plus, vizitatorii evenimentului pot participa la zeci de skillshop-uri și conferințe. Mai multe detalii despre agendă și modalitatea de înscriere aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/sectiune/18.

Pasionații de IT au posibilitatea să participe la o serie de sesiuni tehnice – techtalks-uri, pe subiecte precum: Java, Emerging Technologies, Smart Everything sau Testare; să învețe din cele mai interactive studii de caz de pe piața locală și internațională din industria IT&C. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Mai multe detalii aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/Tech_Talks

 

Care sunt companiile cu cele mai multe joburi deschise la Angajatori de TOP? Ediția aceasta Angajatori de TOP înregistrează un record al numărului de joburi deschise de companiile participante. Din informațiile primite de la reprezentanții companiilor, pe 5-6 aprilie, la Sala Palatului vor fi companii care au și peste 400 de joburi deschise. În total vor fi peste 6000 de oportunități de carieră în domenii extrem de variate, iar topul celor 20 de companii cu cele mai multe joburi deschise cuprinde:

 1. Gi Group
 2. Genpact
 3. Groupe Renault România
 4. Deloitte Audit Delivery Center
 5. Accenture
 6. Societe Generale European Business Services
 7. BCR
 8. Orange România
 9. Automatic Data Processing (ADP)
 10. Veeam Software
 11. Hornbach
 12. Stefanini România
 13. Kellogg România
 14. Huawei Enterprise România GSC
 15. Zentiva
 16. P&G
 17. Enel România
 18. METRO Cash&Carry
 19. dm drogerie markt
 20. Adecco

 

Topul companiilor cu cele mai multe oportunități de carieră deschise în cadrul Angajatori de TOP a fost realizat în baza răspunsurilor primite la chestionarul transmis companiilor participante. Din experiența edițiilor anterioare, sunt companii cu volume foarte mari de recrutare care nu pot face publice aceste informații.

În comparație cu anii anteriori, ediția aceasta observăm o distribuție echilibrată a joburilor deschise de companii. Din punct de vedere al domeniilor de activitate, cele mai bine reprezentate arii în care sunt deschise oportunități, atât pentru profesioniști cât și pentru candidații entry-level, pentru absolvenți și studenți sunt:

 1. IT Software: 55% *
 2. Contabilitate – Finanțe: 53%
 3. Vânzări: 43%
 4. Customer Support – Client service: 40%
 5. Achiziții – Logistică – Aprovizionare: 30%
 6. Inginerie : 25%
 7. Resurse umane: 23%
 8. Marketing PR – Comunicare: 20%
 9. Juridic: 18%
 10. IT Hardware: 18%

*% dintre companii au menționat că au poziții deschise în domeniul respectiv

Cei care vor să facă o vizită în Orașul Joburilor – Angajatori de TOP București se pot înscrie la eveniment folosind butonul de înscriere accesibil la sectiunea dedicată evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/116751/Inscriere-Angajatori-de-TOP Biletul de intrare în Orașul Joburilor este gratuit, în baza unui CV Barcode pe care îl pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro Avantajul oferit de aplicarea cu CV-ul Barcode este că angajatorii vor avea acces la ultimele variante ale CV-urilor. În plus, dacă, după discuţia purtată la standul companiei un candidat va face modificări în CV, compania va avea acces la varianta actualizată a CV-ului.

Câțiva dintre angajatori care pot fi întâlniți pe 5-6 aprilie la Sala Palatului sunt: Adecco, 2checkout, Allianz Technology, Automatic Data Processing (ADP) România, Banca Transilvania, BCR, BearingPoint România, Bitdefender, BRD – Groupe Société Générale, British American Tobacco, Computer Generated Solutions România, DB Schenker GBS, DM Drogerie Markt, DRiV, Emia.com, Enel, Ericsson, Expleo Group, Finastra, Genpact, GOODYEAR, Groupe Renault România, Harman, HP Inc, JTI România, Kaufland România, Kellogg’s, KMG International – Rompetrol, Lidl România, London Stock Exchange Group, Michelin România, Molson Coors GBS, Nestle, Oracle, Orange România, P&G, PepsiCo, Philip Morris România, Playtika, Raiffeisen Bank, Societe Generale European Business Services, Teleperformance România, TELUS International Europe, UniCredit Bank, Veeam Software, Verint, Wipro Technology etc.

Mai multe detalii despre târgul de joburi Angajatori de TOP pot fi accesate în secțiunea dedicată evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.