Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Toastmasters România prin cele 5 cluburi din București va avea o sesiune demonstrativă pentru încurajarea vorbitului în public

0

Toastmasters România prin cele 5 cluburi din București – Toastmasters Club Bucharest – club de limba engleză și Toastemasters București – club de limba română, alături de cele 3 noi înființate cluburi: Toastmasters Elite, Toastmasters Sirius și Toastmasters IDEST vor susține marți 3 martie începând cu ora 19.00 la Connect Hub o ședință deschisă publicului larg în vederea promovării vorbitului în public și leadership-ului, cele două laturi ale organizației.

„În 2008 se deschidea primul club Toastmasters la Timișoara,” – a declarat Călin Iepure, Guvernatorul Diviziei, „acum dacă mergi în București, Brașov, Brăila, Oradea, Iași, Arad, Satu-Mare, Suceava sau Constanța poți asista la o ședință. Iar azi deschidem într-o sesiune extraordinară încă 3 cluburi în București – asta înseamnă că oamenii își dau seama cât de important este vorbitul în public și cum acesta te ajută în dezvoltarea personală.”

Membrii Toastmasters învață să comunice eficient având ca sprijin manualul de Comunicator Competent (Competent Communication manual) şi dobândesc abilităţi de leadership pregătind diverse roluri în şedinţă şi completând manualul de Lider Competent (Competent Leadership manual).

Ne dorim ca prin ședința deschisă cei care doresc să își dezvolte abilitatea de a vorbi în public sau doresc un loc unde să exerseze săptămânal oratoria să afle de oportunitățile pe care organizația noastră le oferă” – a declarat Andrei Popescu, Guvernatorul ariei H1, „Sesiunea de marți va urmări agenda unei întâlniri obișnuite a clubului nostru urmând ca apoi cei care sunt dornici să mai asiste și la alte sesiuni să ia legătură cu reprezentanții cluburilor prezente”

toastmastersPrezența la eveniment este gratuită se face pe baza înscrierii prealabile pe evenimentul deschis pe Facebook de pagina Toastmasters România.

Toastmasters International este o organizație  non-profit care încurajează membrii să învețe prin prezentarea de discursuri și dezvoltarea abilităților de leadership într-o atmosferă prietenoasă. Cu o istorie de 90 de ani, în prezent în lume sunt 14 350 de cluburi, în 122 de țări cu un număr aproximativ de membrii de 292 000. În 2008, la Timișoara ia ființă primul club Toastmasters, în ianuarie 2015 erau active 13 cluburi atât de limbă română, cât și de limbă engleză.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.