Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Toamna se numără joburile! Vino la cel mai mare targ de carieră – Angajatori de TOP!

0

În această toamnă, Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, își redeschide porțile. Evenimentul stabilește cadrul potrivit pentru interacțiunea dintre reprezentanții celor mai mari companii din țară și profesioniștii și studenții aflați în căutarea unui job. Târgul Angajatori de TOP va fi prezent în acest an prin 3 ediții.

Evenimentele din această toamnă vor avea loc la Timișoara, în perioada 16-17 octombrie (Centrul Regional de Afaceri), București, între 23-24 octombrie (Sala Palatului) și Angajatori de TOP Virtual, între 2-9 noiembrie, pe www.hipo.ro

Viz_Adt_B_T_V

Experiența și rezultatele obținute de-a lungul timpului, recomandă Angajatori de TOP ca fiind cel mai important târg de carieră, cu o tradiție susținută de:

• 31 de ediții ale evenimentului de carieră;
• 9 ani, 1 500 de companii participante, peste 18 000 de vizitatori la Timișoara și București, si peste 300 000 de accesări unice pe platforma www.hipo.ro în cadrul editiei virtuale .

Edițiile precedente Angajatori de TOP. În urma analizei CV-urilor celor care au participat la ediţiile anterioare Angajatori de TOP a reieşit că profilul vizitatorilor este unul divers, candidaţii prezenţi având cunoștiințe în domenii de activitate variate, de la IT, inginerie, până la financiar-bancar, marketing, administrativ, HR, juridic. În privinţa nivelului de experienţă, 20% dintre cei prezenți se încadrau în categoria entry-level, cu mai puțin 1 an experiență, 31% erau candidați middle-level, între 1-5 ani, iar 33% ocupau poziții senior-level, cu peste 5 ani experiență. Aceste statistici demonstrează diversitatea candidaților prezenți la eveniment, precum și posibilitatea companiilor de a interacţiona atât cu profesioniști, cât și tineri la început de carieră.

Motivele pentru care ar trebui să notezi în agendă participarea la eveniment? Angajatori de TOP este unul din cele mai eficiente modalități prin care o companie își poate expune planurile de recrutare. În calitate de candidat poţi interacţiona în mod direct cu potenţialii angajatori, poți afla care sunt joburile deschise în următoarea perioadă, iar în calitate de companie participantă ai posibilitatea să întâlneşti candidaţii potriviți pentru acoperirea joburilor deschise. Interacţiunea cu angajatorii, diversitatea poziţiilor deschise, prestigiul companiilor participante, numărul mare de angajatori reuniţi în cele două zile ale evenimentului sunt câteva dintre motivele menţionate de candidaţii prezenţi la ediţiile precedente Angajatori de TOP. Detalii despre evenimentele Angajatori de TOP din această toamnă pot fi accesate la secțiunile dedicate pe www.hipo.ro, iar companiile care doresc să participe la târg, se pot înscrie contactându-ne la adresa: angajatori@catalyst.ro.

“Evenimentul Angajatori de TOP este un proiect important în zona de carieră, fiind cel mai mare târg de joburi din România. 88% dintre specialiștii HR din marile companii care au participat de-a lungul timpului ca expozanți, recomandă Angajatori de TOP pentru îndeplinirea planurilor de recrutare ale companiei lor. În această toamnă am observat o creştere a interesului de participare din partea angajatorilor, astfel că, până în acest moment avem rezervate peste 70% dintre standurile disponibile în Bucureşti şi Timișora.” Cristina Carataş, Project Manager, Angajatori de TOP București.

Companiile confirmate până în acest moment reprezintă domenii diverse de activitate, printre care amintim: IT, Telecom, Consultanță, Financiar-Bancar, Asigurări, Servicii, Recrutare, BPO, Automotive, Inginerie, Retail, FMCG, Turism, Transport, Logistică, etc. Câteva dintre companiile participante sunt: Microsoft, Oracle, IBM, Accenture, Dell, HP, RapidSolution Software, Misys, UTI Group, Atos IT, BCR, Allianz Worldwide Partners, Deutsche Bank Technology Centre, NN Asigurari de viata, Raiffeissen Bank, CGS Romania, ADP Romania, Telekom, Ericsson Telecommunications Romania, Vodafone Shared Services Romania, Alcatel-Lucent, Genpact, TELUS International Europe, Grup Renault Romania, Continental, Yazaki Component Technology, Kaufland Romania etc.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în domeniul resurselor umane, specializată în dezvoltarea de soluții de recrutare și employer branding.

Având o experiență de 9 ani, Catalyst Solutions adaugă valoare clienților și candidaților cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare târg de carieră din Romania organizat bianual în București, Timișoara), www.HiPo.ro – singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifică în fiecare an cei mai valoroși 300 de tineri absolvenți la nivel național), Career Innovation Week (identifică tineri cu rezultate remarcabile în domeniile financiar, vanzări, marketing, cercetare și inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferințe dedicate celor interesați de audit, taxe, contabilitate, legal și IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicație de orientare în carieră adresată studenților și masteranziilor din domeniul economic și tehnic distribuită în cele mai importante centre universitare din țară), DevTalks (proiectul reunește 350 de developeri & profesioniști IT pasionați de zonele web, online, cloud computing și big data) Târgul Virtual pentru Absolvenți și Angajatori de TOP Virtual.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.