Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Toamna în bucate: roade alese sau voie bună din belșug

0

creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București se pregătește pentru sărbătoarea “Toamna în bucate”! Iar, ca la orice sărbătoare, nu puteam pregăti cadrul festiv fără muzică, roade alese sau voie bună din belșug! Viile au fost culese, roadele s-au copt, iar bucatele de abia așteaptă să fie gustate pe parcursul a trei zile festive, în centrul capitalei!

Afis Toamna in Bucate3

În perioada 9-11 octombrie 2015, bucureștenii sunt invitați la un ospăț tardiv de toamnă, în curtea sediului creart, din strada Lahovari, nr. 7, care să încununeze recolta acestui sezon aromat. Strugurii, merele, perele sau gutuile vor îndulci atmosfera din grădină, iar bucatele calde vor completa șirul preparatelor încărcate cu savoare, ce vor cuceri până și cele mai pretențioase gusturi.

Evenimentul reunește expozanți de top care beneficiază de participare gratuită, scopul acestuia fiind susținerea producătorilor autentici în promovarea produselor proprii, dar și transformarea în timp într-un proiect de referință.

Luna lui brumar serbează și muzica românească printr-o serie de concerte, organizate în Grădina cu Filme – Cinema & More, cunoscuta locație pentru proiecțiile de film și spectacolele dedicate artei, ce își propune să reproducă atmosfera grădinilor de vară din marile centre culturale europene, situată în Lahovari, nr. 7. Astfel, vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul 19:30 – 21:00, grădina va fi animată de repertorii variate ale artiștilor români îndrăgiți, ce vor aduce ritmuri și acorduri antrenante în cadrul festiv.

Vineri – 9.10.2015, în prima zi a sărbătorii tomnatice, Viorica și Ioniță din Clejani va urca pe scenă pentru un concert autentic, cu influențe tradiționale românești, acompaniat de un adevărat spectacol cu acorduri de taraf. Sâmbătă – 10.10.2015, Diana Matei și Taraful Cleante vor continua atmosfera de sărbătoare în tonuri populare, menite să atragă spiritul de petrecere, iar duminică – 11.10.2015, seara este dedicată lui Alin Pascal Band, pentru a schimba registrul pieselor într-un stil care să amintească emoția zilelor de toamnă, dar care să presare, în același timp, note energice și vesele.

Deliciile culinare își așteaptă oaspeții, pe parcursul celor trei zile, între orele 11:00 – 21:00, cu zone speciale încărcate cu fructe, dulciuri, preparate calde și multe alte surprize apetisante! Nu vor lipsi nici preparatele tradiționale, gemurile sau dulcețurile, realizate după rețete autentice autohtone. Așadar, atât cei mici, cât și cei mari, vor fi întâmpinați de o varietate culinară, menită să încânte toate preferințele vizitatorilor!

Ne vedem în weekend, pentru o toamnă în bucate savuroasă și o sărbătoare plină de entuziasm!
Intrarea este liberă!

Mai multe informații pe:
www.creart.ro
Event: https://www.facebook.com/events/928533280546854/
https://www.facebook.com/creartpmb
https://www.facebook.com/gradinacufilme


Parteneri media creart: Radio România București FM, Calendar Evenimente, PR Wave, Bigcitylife.ro, Orașul meu, România Pozitivă, Radio România Cultural, Festivaluri Românești, Gratuitor.ro, Dor de Ducă, Zile și Nopți, Iqool.
creart este o instituție de interes local ce facilitează accesul la artă prin evenimente culturale de înaltă ținută. Activitatea instituției se realizează prin oferirea de servicii culturale diverse: festivaluri naționale și internaționale, expoziții, târguri, ateliere de creație cultural-artistică, spectacole de teatru, muzică și dans. Un loc aparte în activitatea creart îl ocupă programele care, prin conţinut şi desfăşurare, vizează latura educativ-formativă şi stimulează creativitatea în toate genurile artistice: literatură, muzică, artă populară, plastică, foto și cinematografică.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.