Toamna a venit iar un refresh al garderobei este inevitabil

0

Haine, accesorii, încălțăminte și alte câte și mai câte, strânse în timp și depozitate, însă odată cu venirea toamnei scoase la lumină de prin dulapuri. Momentul acela când îți dai seama că ai mormane de lucruri, dar că nimic nu te mai reprezintă, și ajungi să porți aceleași 3 ținute iar și iar.


Vrei să scapi de haine, sau vrei să îți împrospătezi garderoba? Hai la târguiala de toamnă, locul unde le poți face pe ambele cu succes!

Așa că hai să ne întâlnim la BEAT bar umanist, sâmbătă 13 octombrie, să începem toamna așa cum se cuvine, la o tură de târguială dedicată articolelor pentru acest sezon!

Dacă ai pe acasă lucrușoare în stare foarte bună, la care vrei să renunți, vino de partea târgoveților!
Pentru înscriere trimite un mail la adresa yearhaggle@gmail.com

Intrarea pentru vizitatori este liberă iar spațiul este super prietenos cu copiii!

Link-ul extern al evenimentului: https://www.facebook.com/events/167686724116150/

Haggle este un alt fel de Yard Sale, cu un concept unic, ce îmbracă un târg clasic în haine de social party, cu ceaiuri, discuții, muzică și voie bună.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.