To blog or not to blog? 9 aprilie la Diverta in Bucuresti

0

To blog or not to blog?

Asta s-ar intreba Hamlet astazi. Daca esti nou in lumea comunicarii online sau cauti metode prin care sa iti faci blogul cunoscut, probabil ca intrebari asemanatoare s-au invartit si prin capul tau: „Ce teme sa abordez?”, „Cum sa generez mai mult trafic?”, „Cum pot castiga bani din blog?”.
Te asteptam la un workshop interactiv la care vei gasi toate raspunsurile de care ai nevoie alaturi de bloggerul Mario Barangea (http://poiematike.blogspot.com/) si de invitatii sai, Claudiu Bolozan (http://pantacruel.blogspot.com/) si Dragos Butuzea (http://chestiilivresti.blogspot.com/)

Data: 9 aprilie · 18:30 – 21:30

Locaţie: Diverta Plaza Romania, Bucuresti.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează