Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tinerii din București, provocați la dialog de cei mai buni profesioniști ai României

0

Joi, 10 martie 2016, tinerii din București prezenți la Conferințele practice BookLand Evolution vor avea șansa să îi cunoască pe: Dani Oțil – Prezentator Neatza cu Răzvan și Dani, Cristina Cioran – Actriță, Alexandru Mironov – Scriitor, Jurnalist, Fost Ministru al Tineretului și Sportului, Veronica Soare – Fondator, Fundraiser și Friendraiser al proiectului de voluntariat minuni.ro.

BookLand_Evolution_-_speaker_Alexandru_Mironov

Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 15:00 – 17:00, la Facultatea de Marketing ASE – Aula Magna. Intrarea este liberă! În acest interval, tinerii sunt provocați să își pună întrebări și să găsească răspunsuri și soluții, sub îndrumarea invitaților, care le pot deveni mentori. Inițiativa are ca scop dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, care vor învăța cum să își construiască viitorul prin muncă, pasiune și determinare.

BookLand Evolution pune la dispoziția tinerilor şi platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în varii companii din România.

Copiii, liceenii de azi au marea șansă de a găsi totul pe tavă, trebuie doar să aleagă corect și ei știu să aleagă pentru că este cea mai tare generație din multe altele încoace! Important în viață este să nu te lași, să nu cazi în capcana nesiguranței și să nu uiți că nu te-ai născut degeaba! Ești și vei fi special. Asta ține doar de tine! Trăiesc o iubire mare, profundă și cu final fericit! Este vorba de iubirea față de lectură! Este sinceră, adevărată, înveți multe, te bucuri, te emoționezi, plângi, suferi, îți folosești imaginația, te culci zâmbind. Această dragoste se numește: Lectura! Învăț în fiecare zi și îmi place! – Cristina Cioran

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte

Parteneri: BCR, Tempo, AVON, DOHLER, SIVECO România, Bicicleta PEGAS, NIKON, E-BODA.

Parteneri media: Utv, ProFM, Eva.ro, Ziare.com, Intuitext, Suntpărinte.ro, Didactic.ro, Kreatoria.ro, Edu News, BUZZ!Camp, Business Woman, Inspire, Buzz Jobs, Revista CARIERE, Getlokal.ro, Urbankid.ro, Calendar Evenimente, Orașul meu, Open Doors Marathon, IQool, In Oras, RIUF, AIESEC, ASER, Bookaholic, Bookblog, Speakers Club.

Despre BookLand
BookLand a luat naștere în 2011 ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravană națională, vizitând regulat timp de 3 ani peste 40 orase. Librăria online www.book-land.ro si Tabăra Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferințe practice pentru tineri BookLand Evolution și site-ul www.inPractica.ro îi completează abordarea social-educațională asumată.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.