Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tinerii bucureșteni, față în față cu modelele lor

0

Tinerii din București vor avea oportunitatea să întâlnească unele dintre cele mai marcante personalități ale României, să le cunoască poveștile de viață si să le adreseze întrebări în cadrul Conferințelor practice BookLand Evolution – un eveniment care debutează pe 7 martie 2016, în Aula Magna – ASE (Piața Romană).

IMG_70951

În fiecare zi, de luni până vineri (7-11 martie), în intervalul orar 15:00 – 17:00, vor urca pe scenă câte trei-patru profesioniști, liceenii participând GRATUIT și ascultându-i pe: Mihaela Tatu, Cristina Nemerovschi, Mirela Bucovicean (Luni), Lavinia Rașcă, Ana Maria Guran, Paul Ardeleanu (Marți), Ana Morodan, Alexandru Opriță, Auraș Mihaiu (Miercuri), Dani Oțil, Cristina Cioran, Alexandru Mironov, Veronica Soare (Joi), Mikey Hash (Mihai Holhoș), Daniela Prisacariu, Matei Dima, Anca Ghinea (Vineri).  

”Tot timpul spun că viața mea a început la vârsta de 15 ani în momentul în care am mers pe calea dezvoltării personale. Până în acest moment tot ce făceam era să mă joc pe calculator. Cu timpul, datorită voluntariatului, cărților de dezvoltare personală, cursurilor la care am participat am reușit să fac tranziția și pas cu pas să încep propria firmă care îi instruiește pe oameni legat de cum să vorbească în public. Cred că orice tânăr ar fi bine să ia contact cu ceea ce înseamnă dezvoltarea personală cât mai devreme pentru că nu poți ști când acest ”virus” va afecta persoana și îi va schimba viața, deobicei în mai bine. Acesta este motivul pentru care susțin Bookland, pentru că duce dezvoltarea personală către tineri.” – Paul Ardeleanu

„Work hard, play hard-  se pare că e mantra consumeristă a noului mileniu. Eu spun, mai degrabă – „work glamorously, play in style and enjoy splendidly every second of it”. Mai spectaculos, nu?” – Ana Morodan

Caravana Conferințelor practice BookLand Evolution se va deplasa apoi în alte 11 orașe din țară, poposind timp de o săptămână în fiecare. Următorul oras din itinerariu este Ploiești.

Pe durata celor 120 zile (7 martie – 10 iunie & 19 septembrie – 30 decembrie), peste 500.000 de tineri vor putea să își descopere vocația, să găsească soluții pentru viitorul profesional și să își lărgească orizontul mulțumită experiențelor și ideilor împărtășite de cei 360 de profesioniști consacrați, care s-au alăturat BookLand Evolution.

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte 

Parteneri: BCR, Tempo, AVON, DOHLER, SIVECO România, Bicicleta PEGAS, NIKON, E-BODA.

Parteneri media: Utv, ProFM, Eva.ro, Ziare.com, Intuitext, Suntpărinte.ro, Didactic.ro, Kreatoria.ro, Edu News, BUZZ!Camp, Business Woman, Inspire, Buzz Jobs, Revista CARIERE, Getlokal.ro, Urbankid.ro, Calendar Evenimente, Orașul meu, Open Doors Marathon, IQool, In Oras, RIUF, AIESEC, ASER, Bookaholic, Bookblog, Speakers Club. 

Despre BookLand

BookLand a luat nastere in 2011, ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala, vizitand in 3 ani peste 40 orase si fiind activ peste 600 zile. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferinte BookLand Evolution si site-ul inPractica.ro ii vor completa abordarea social-educationala asumata.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.