Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMPURI NOI ÎN ACŢIUNE

0

studioBASAR şi Asociaţia Komunitas anunţă desfăşurarea, între 8 şi 20 iunie 2015, a proiectului TIMPURI NOI ÎN ACŢIUNE.

Parteneri ai proiectului sunt Biblioteca Metropolitană Bucureşti şi Ordinul Arhitecţilor din România – Filiala Bucureşti.

TIMPURI NOI ÎN ACŢIUNE este coordonat de studioBASAR şi face parte din proiectul SPAŢII URBANE ÎN ACŢIUNE coordonat de Asociaţia Komunitas.

TNiA_AFIS (1)

TIMPURI NOI ÎN ACŢIUNE cuprinde următoarele  acţiuni:

–              Consultare – identificarea unor nevoi ale cetăţenilor, a unor zone şi programe cu potenţial din cartier.

–              Expoziţie de Fotografie – portretele locuitorilor cartierului.

–              Ateliere de Educaţie Urbană – machetă cu reperele cartierului.

–              Raftul Comunităţii – obiect de mobilier instalat în interiorul bibliotecii, cu volume structurate după tematici urbane, de interes pentru comunitate.

TIMPURI NOI ÎN ACŢIUNE este un format de cartografiere creativă aplicată unei comunităţi specifice ce urmăreşte mai multe direcţii: să pregătească o acţiune viitoare de amenajare a unui spaţiu public de proximitate; să activeze o filală de bibliotecă municipală, prin derularea de acţivităţi dedicate comunităţii; să agreneze o echipă interdisciplinară de tineri specialişti (arhitecţi, urbanişti, artişti, sociologi, antropologi) în proiecte desfăşurate în comunitate.

Proiectul TIMPURI NOI ÎN ACŢIUNE este finanţat de Ordinul Arhitecţilor din România – Filiala Bucureşti, în cadrul Anualei de Arhitectură 2015 cu tema Construind comunitatea. Pentru mai multe detalii accesaţi www.anuala.ro.

Proiectul Spaţii Urbane în Acţiune este finanţat prin granturile SEE 2009–2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Detalii suplimentare despre proiect: www.facebook.com/spatiiurbaneinactiune

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.