Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA, BUCUREȘTI și NAȚIONAL: Peste 130 de companii cu planuri de recrutare se reunesc la Angajatori de TOP

0

Cei 9 ani de experienta, peste 28 de editii organizate pana in prezent si 1450 de companii participante, definesc cel mai mare eveniment de cariera, Angajatori de TOP.  Targul de cariera Angajatori de TOP este unul de referinta pentru piata de recrutare din Romania, concentrand un procent semnificativ din oferta locurilor de munca si peste 420 de specialisti din departamentul HR prezenti la fiecare editie.

2

De ce este important un astfel de eveniment? In primul rand un astfel de targ de cariera reprezinta o reala oportunitate de a interactiona cu angajatorii si de a crea o impresie buna chiar inainte de un posibil interviu. Numarul oportunitatilor de cariera, diversitatea joburilor oferite si prestigiul angajatorilor prezenti in cele doua zile au reprezentat principalele motive care i-au determinat pe vizitatori sa participe la editiile anterioare Angajatori de TOP.  Pentru companii, evenimentul este o modalitate eficienta de a cunoaste candidatii, de a sustine un preinterviu si de a acoperi pozitiile deschise. In urma centralizarii informatiilor primite din partea companiilor, aproximativ 25% dintre joburile deschise sunt acoperite in urma evenimentului.

In aceasta primavara, targul de cariera Angajatori de TOP va fi prezent prin 3 editii, in Bucuresti si Timisoara si printr-o editie nationala, pe www.hipo.ro:

  • Angajatori de TOP Timisoara, 13-14 martie, Centrul Regional de Afaceri Timisoara;

  • Angajatori de TOP Bucuresti, 27-28 martie, Sala Palatului;

  • Angajatori de TOP Virtual, 30 martie – 19 aprilie, pe www.hipo.ro

Evenimentele Angajatori de TOP vor cuprinde doua zone special create pentru cei care sunt interesati de dezvoltarea lor personala si profesionala, iar din discutiile preliminare cu angajatorii, estimam ca, in cadrul editiilor din aceasta primavara vor fi deschise cele mai multe oportunitati de cariera din ultimii 3 ani:

  • TechTalks – este o sectiune special creata pentru cei interesati de industria IT, o industrie dinamica in ultimii ani si cu potential de dezvoltare in viitor. Publicul este format din profesionisti din domeniu IT, pasionati de tehnologie si noutatile din domeniu, persoane care se afla in cautarea unui job sau vor sa faca o schimbare in cariera;
  • O serie de workshop-uri de cariera si dezvoltare profesionala. Workshop-urile sustinute in cadrul Angajatori de TOP reprezinta o modalitate eficienta prin care reprezentantii companiilor pot interactiona cu candidatii selectati si se pot implica activ in dezvoltarea anumitor competente ale celor prezenti.

Pana la aceasta data, au confirmat prezenta la unul dintre cele 3 evenimente Angajatori de TOP peste 130 companii din arii diverse de activitate, cu planuri mari de recrutare.  Angajatorii care vor sa participe la eveniment, se pot inscrie contactandu-ne la adresa angajatori@catalyst.ro pana pe 28 februarie 2015.

„Diversitatea oportunitatilor de cariera, numarul si prestigiul companiilor participante definesc evenimentul Angajatori de TOP. In privinta industriilor reprezentate de catre angajatorii confirmati in aceasta primavara, am observat o crestere accelerata si un interes din partea companiilor din automotive, IT, outsourcing si retail. Din discutiile purtate pana in acest moment cu angajatorii anticipam o pondere echilibrata a numarului de pozitii deschise pentru juniori si profesionisti. Companiile cauta de la persoane cu pana la 7 ani de experienta, persoane care au capacitatea sa coordoneze echipe, pana la candidati entry-level, studenti si proaspat absolventi” – Larisa Blajut, Project Manager, Angajatori de TOP.

Cateva dintre companiile care vor fi prezente la evenimentele Angajatori de TOP din aceasta primavara sunt: Accenture, Adecco, Alcatel-Lucent, Allianz Worldwide Partners, Atos IT, ATOSS Software, Avira, BearingPoint, Bitdefender, Blue Point, BRD-Groupe Société Générale, buw Romania, Computer Generated Solutions, Continental, DB Schenker, Dell, Deloitte Romania, Deutsche Bank Technology Centre, Digital Education, eMAG, Endava, Ericsson, EY Romania, Genpact, Global Market Solutions, Hartl Connect, Hewlett-Packard, Huawei, Humangest Group, Infobest, IT Vizion, JTI Romania, Kaufland Romania, KFC, KPMG Romania, Lidl, L’Oréal Romania, Luxoft Romania, McDonald`s Romania, Microchip Technology, Microsoft, P&G, Philips, Raiffeisen Bank, RapidSolution Software, Renault Romania, Schneider Electric, SNC Lavalin, SSI, Stefanini Romania, Synygy, Teamnet International, TELUS International Europe, Toluna, Unicredit Business Integrated Solutions, Unilever, Valeo Lighting Injection, Wipro, WNS Romania, Xerox, Yazaki Component Technology.

Incepand cu 17 februarie, lista completa a companiilor si detalii despre cele 3 evenimente Angajatori de TOP din aceasta primavara vor fi disponibile pe www.hipo.ro

4

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), DevTalks (proiectul reuneste 350 de developeri & profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data)  Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.