Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Time Out te invita sa surprinzi farmecul Bucurestiului prin obiectivul aparatului de fotografiat

0

Concurs de fotografie – Vedere de Bucuresti. Time Out te invita sa surprinzi farmecul Bucurestiului prin obiectivul aparatului de fotografiat. Sectiunile de concurs de concurs propuse de Time Out sunt 1. Oameni care ne plac 2. Locuri pe care le iubim si 3. Bucuresti – orasul contrastelor.

Ce trebuie sa faci ca sa participi la concurs?

E simplu! Primul pas este sa te inregistrezi pe acest site si apoi sa incarci cel putin o fotografie la una dintre cele trei sectiuni –– sau trimite-o prin email la prinoras@timeoutbucuresti.ro, specificand sectiunea.
Atentie! Trebuie sa trimiti fotografiile in perioada 2 septembrie – 9 octombrie 2010!

Cele mai interesante fotografii vor fi premiate de juriul concursului. Premiile fiecarei sectiuni constau intre-un premiu I (Multifuncional Foto – marca Epson) si un premiu II (curs de fotografie oferit de F64).

Pentru detalii intra pe site-ul prinoras.timeoutbucuresti.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.