Time Out te invita sa surprinzi farmecul Bucurestiului prin obiectivul aparatului de fotografiat

0

Concurs de fotografie – Vedere de Bucuresti. Time Out te invita sa surprinzi farmecul Bucurestiului prin obiectivul aparatului de fotografiat. Sectiunile de concurs de concurs propuse de Time Out sunt 1. Oameni care ne plac 2. Locuri pe care le iubim si 3. Bucuresti – orasul contrastelor.

Ce trebuie sa faci ca sa participi la concurs?

E simplu! Primul pas este sa te inregistrezi pe acest site si apoi sa incarci cel putin o fotografie la una dintre cele trei sectiuni –– sau trimite-o prin email la prinoras@timeoutbucuresti.ro, specificand sectiunea.
Atentie! Trebuie sa trimiti fotografiile in perioada 2 septembrie – 9 octombrie 2010!

Cele mai interesante fotografii vor fi premiate de juriul concursului. Premiile fiecarei sectiuni constau intre-un premiu I (Multifuncional Foto – marca Epson) si un premiu II (curs de fotografie oferit de F64).

Pentru detalii intra pe site-ul prinoras.timeoutbucuresti.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează