Tic-tac, vine BizCamp!

0

Au mai ramas doua zile! Ne vedem la BizCamp?

Vineri ne intalnim de la 09:30 pentru ca in prima conferinta stam de vorba cu Ioana Blaj, Dorian Boguta, Vlad Manolache, Alexandru Negrea, Adriana Bosanici si altii.

Sa nu-ti faci planuri nici pentru dupa-amiaza, pentru ca incepand cu ora 14:00 avem patru workshop-uri interactive pregatite de PwC, Orange Romania, Kika Romania si Danone Romania.

Pentru sambata am pregatit inca o serie de speakerI unul si unul, printre care Bogdan Comanescu, Andrei Lacatus, Vlad Tausance si Rares Rusu.

Inca doua companii te asteapta la workshop-uri: Coca Cola HBC si Ursus Breweries. Daca dimineata Vlad Tausance ne arata cat de mult se amana cariera cu un joc de carti, de la ora 16:00 aveti ocazia sa participatI la workshop-ul de creativitate pe care il va sustine.

Esti curios?

Perfect, pentru ca noi te premiem. Te trimitem la film, la teatru, la training-uri si coaching.

Intra pe www.bizcamp.inspirebusiness.ro si alege-ti workshop-urile la care vrei sa participi. Daca  nu te-ai inscris pana acum, inca o poti face.

Ramane stabilit! Ne vedem pe 9 si 10 noiembrie, la Hotel Caro Bucuresti!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează