Ti-e frica sa vorbesti in public?

0

Sambata, 30.10.2010 la 11.00 reincepem intalnirile Public Speaking Support Group la Orange Concept Store in Bucuresti. Asadar, daca vrei sa exersezi vorbitul in public si sa-ti imbunatatesti abilitatile de speaker, te asteptam sa vii alaturi de noi.

La Public Speaking Support Group vin atat persoanele pasionate de vorbitul in public, cat si cele care au dificultati in a comunica in public. Public Speaking Support Group inseamna un mediu prietenos in care nimeni nu greseste, toti experimenteaza.

Te intereseaza? Te poti inscrie ca:
– speaker: tii o prezentare despre pasiunea ta, despre un proiect la care lucrezi, despre o carte care te-a impresionat etc;
– speaker: prezinti o parte de teorie, ne propui un exercitiu, un joc;
– participant (dai feed-back celor care prezinta).

Vrei sa participi? Inscrie-te aici: http://tinyurl.com/2v62cap. Daca vrei sa tii o prezentare, sa propui un exercitiu, un joc te rugam sa ne dai detalii in formularul de inscriere. Daca ai intrebari, trimite un e-mail la razvan_daba@yahoo.com.

Te asteptam sambata, 30.10.2010 la 10.45 astfel incat la 11.00 sa incepem. Tinem mult la timpul nostru si al participantilor nostri, asa ca te rugam sa nu intarzii.

Public Speaking Support Group de pe 30.10.2010 va fi coordonat de Adrian Gerogescu.

Public Speaking Support Group este un proiect lansat acum 2 ani care are ca scop sa devenim speakeri mai buni prin practica. Astfel, din doua in doua saptamani ne intalnim si exersam. Intalnirile contin 2-3 speech-uri de 5-10 minute, urmate de feedback din partea tuturor participantilor. De asemenea, exista o parte de tips&tricks, jocuri si exercitii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează