Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

The Underground Youth, din nou la București !

0

Formația The Underground Youth revine în concert la București, vineri 24 mai, după ora 21, la Control Club, în cadrul turneului de promovare a recent-lansatului album Montage Images of Lust and Fear. Biletele sunt disponibile pe Eventbook.ro.

Început în 2008, la Manchester, de Craig Dyer, și relocat apoi la Berlin, proiectul The Underground Youth este un melanj unic de peisaje sonore: post-punk, shoegaze și dark psychedelia, ce și-a câștigat o comunitate de fani la nivel internațional.

Dyer este un exemplu de succes al curentului DIY, fiind principalul compozitor al trupei, iar procesul său creativ se bazează în mare parte pe experiment, dar și pe influențe din literatură, cinema și poezie. Vocea puternică i-a adus comparații cu Nick Cave sau Jim Morrison, însă The Underground Youth este o apariție originală pe scena post-punk.

Formată, în prezent, din Craig Dyer (voce, chitară), Olya Dyer (tobe), Max James (chitară bas) și Leonard Kaage (chitară), trupa combină energie pură, noise și ritmuri antrenante, într-o experiență live ce nu trebuie ratată.

The Underground Youth au la activ nu mai puțin de nouă albume de studio, majoritatea lansate de casa de discuri independentă Fuzz Club Records. Din 2012, trupa a concertat în numeroase turnee europene, câștigând aprecierile criticilor și publicului deopotrivă, pentru show-urile live.

Lansat în luna martie a acestui an, Montage Images of Lust and Fear este „inspirat de o succesiune de experiențe și subiecte cu care mass-media ne asaltează: sexul, violența, dragostea, suspiciunile, dorința sau suferința. Albumul funcționează ca un montaj, cu fiecare piesă ce abordează aspecte legate de dorință sau de frică. La fel cum navigăm de la un canal TV la altul, până când, în cele din urmă, cădem pradă zgomotului de fond”, spune compozitorul Craig Dyer.

Turneul de lansare Montage Images of Lust and Fear va vizita peste 25 de țări din Europa, Asia și continentul australian. În 24 mai, trupa concertează la București, în Control Club, urmând un concert la Form Space, în Cluj-Napoca, în 25 mai, și altul, în 26 mai, la Timișoara.

Berlin via Manchester band The Underground Youth continue their case for being one of the best post-punk bands currently touring. – Gigwise

Music: https://fuzzclub.bandcamp.com/album/montage-images-of-lust-fear

Video: The Underground Youth – Alice

Concertul The Underground Youth de la București este organizat de Control Club si Liveland. Facebook event: https://www.facebook.com/events/547849565625336/

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 50 de lei, online prin Eventbook.ro sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) și partenerii Eventbook: http://eventbook.ro/partners.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.