Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

The rurals make the rules

0

Pe 3 octombrie, de la ora 21,incubator107 face din viața la țară una șic la The RURALS, nocturna ruralilor urbani @Connect Hub (Dacia 99). Flăcăi și mândre domnișoare, vestea sosirii-n sat se anunță la noi@incubator107.com,veșmintele trebuie să fie musai tradiționale și nu uitați să lăsați în pușculiță 30 de lei luminoși.

WEB 23 09 the rurals-01

De cum intrați la noi în tindă v-așteaptă piața plină de legume ș-un colț fotografic țanțoș cu Gabriel Filip. Transformăm prispa în country of colours având inspirație de peste hotare. Ne fălim că avem hambarele pline și preparăm smoothies cu iz de toamnă. Și pentru că e timpul de strâns recolta la borcan și damigeană, ne apucăm de permacultura, revoluție prin grădinărit Și pentru ca seara să fie una super faină, vă provocăm la o întrecere într-un concurs cu chiote. Punem de-o șezătoare în care să privim lumea prin caleidoscoape, ca mai apoi să cântăm în cor Mulți ani trăiască mâncarea românească!Transcriem pe hârtie impresii de toamnă cu un condei de jurnalist, pentru ca la miez de noapte să ne întindem la vorbă și la cântec cu Adrian Naidin. Îmi cos prima ie cu Șezătoarea urbană, ca mai apoi să păstrăm culorile și figurile geometrice de toamnă într-o meditație cu fractali.La final de seară, cu-n dor în inima balcanică, ascultăm o doină Sevdah, acompaniată de hora noastră dragă.

No, hai cu noi sâmbătă seara ca să vedem cum The RURALS make the rules!

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.