THE PURSUIT OF DREAMS IN EXPONENTIAL TIMES Seara de Film & Storytelling inspirational

0

THE PURSUIT OF DREAMS IN EXPONENTIAL TIMES
Seara de Film & Storytelling inspirational cu Dragos
Vineri, 9 octombrie 2015, orele 19:00 – 21:00
HERMITAGE. urban spiritual hub

poster_bucuresti

Vreau sa fac ceva ce imi place! Dorinta asta este pe buzele tuturor dar este atat de vaga incat a devenit mai mult o vorba fara viata decat ceva care poate fi pus in practica. Deci cum ajungi sa gasesti ceea ce este cu adevarat important pentru tine si sa o pui in practica in aceste vremuri de schimbari accelerate?

Aceasta pare sa fie intrebarea secolului si problema cu care se confrunta majoritatea oamenilor in acest moment. Resurse si informatii sunt disponibile ca niciodata in trecut.

Si totusi ce trebuie sa faci sa-ti gasesti vocatia, pasiunea, ceea ce este cu adevarat important pentru tine? Frustrari, stres, depresie, incredere de sine scazuta, probleme cu dependenta: toate acestea au aceeasi cauza – oamenii nu-si mai gasesc sensul in viata. Chiar nu putem face nimic in privinta asta? Putem.

Dragos si-a pus aceleasi intrebari si a inceput sa caute raspunsurile. A calatorit pe 5 continente, a lucrat cu cei mai mari lideri de la NASA, cu antreprenori de succes din Silicon Valley si staruri rock. A invatat de la calugari tibetani si maestri spirituali din Hawaii. A invatat foarte multe din studiile lui dar si mai multe din experientele prin care a trecut, doar ca sa ii poata ajuta pe altii sa faca acelasi lucru: Sa isi gaseasca pasiunea in viata si sa o puna in practica cu succes.

Mai multe despre Dragos: http://www.drdragosb.com/bucuresti.html

In filmul The Amazing You, Dragos a adus laolalta oameni de succes din toata lumea: lideri de la NASA, staruri rock, scriitori celebri, antreprenori din Silicon Valley, fondatorul brandului Angry Birds, pentru a impartasi cu noi cum au reusit ei sa-si descopere adevarata pasiune si sa o transforme cu succes in realitate.

Dupa turneul din SUA si Europa, va invitam la Bucuresti la o seara de film, o seara plina de inspiratie in care impartasim povesti incredibile de viata si va aducem cu un pas mai aproape de a face ceea ce va place!

DRAGOS
• Cercetator si speaker de renume international
• Producatorul filmului THE AMAZING YOU
• Are doctorat Magna Cum Laude in inginerie aerospatiala, Center for Sensory Systems in Germania
• In 2015 a castigat bursa Google pentru un program renumit la Singularity University in Silicon Valley
• Ca speaker a avut evenimente pe 5 continente, inspirand oamenii sa-si traiasca visele
• Munca lui este recomandata de lideri NASA, staruri rock si antreprenori de succes din Silicon Valley

Filmul THE AMAZING YOU
• Selectia oficiala UNESCO pentru Global Youth Forum 2015, Washington 2015
• Nominalizat in Top 10 Filme Care Pot Schimba Lumea, Los Angeles 2014
• Accolade Global Award For Education & Social Change, Los Angeles 2014
• Disponibil in 15 limbi cu ajutorul voluntarilor care l-au tradus in doar cateva luni de la lansare

Locația: HERMITAGE URBAN. SPIRITUAL. HUB, Str.Mihai Eminescu, nr.127, București
Harta locației o găsiți aici: http://www.hermitageurban.ro/contact

Durata: 2 h, vineri 9 octombrie, orele: 19:00-21:00
Taxa de participare: 50 RON. Ocuparea locurilor se face în ordinea efectuării plății.
Biletele se pot achizitiona online: http://www.drdragosb.com/bucuresti.html
sau Rezervari pe mail la Anca Turtica – turti@theamazinguniversity.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.