The Lost Signal of Democracy @ Frontline Club Bucharest

0

Va invitam joi, 12 iunie, incepand cu ora 18.30, la proiectia filmului documentar „The Lost Signal of Democracy” si la dezbaterea media „Cine scoate televiziunea nationala din priza?” organizate in cadrul Frontline Club Bucharest la Institute, The Cafe [Stirbei Voda 104 – 106].

 

frontline club

Dezbaterea media ii are ca invitati pe dl. Stere Gulea, regizor si scenarist, pe dl. Razvan Martin, Coordonatorul programului FreeEx si pe dna. Cristina Trepcea, membru al Consiliului National al Audiovizualului si va fi moderata de dl. Marian Voicu, producator TVR.

Trailer-ul documentarului poate fi vizionat aici: http://www.frontlineclub.com/lost-signal-of-democracy/

Mai multe detalii regasiti pe pagina de Facebook a Clubului Frontline Bucuresti.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează