Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

The Institute și UniCredit Bank vă invită la DIPLOMA 2020, festivalul noii generații de artiști, arhitecți și designeri. 

0

Festivalul poate fi vizitat de către publicul larg începând cu 3 octombrie până pe 11 octombrie, în 2 spații expoziționale:

La Combinatul Fondului Plastic am pregătit o expoziție cu peste 90 de lucrări ale absolvenților din promoția 2020 a facultăților vocațional-creative din București, Timișoara, Cluj-Napoca și Oradea. Creativii la început de drum și-au pregătit lucrările de diplomă într-un context cu totul neobișnuit, care face ca și festivalul de anul acesta să fie unul foarte special. Pe lângă lucrările de diplomă a promoției 2020, Combinatul Fondului Plastic reunește și un spațiu inedit de socializare, IQOS LIVING ROOM x DIPLOMA, dar și o serie de jocuri în aer liber.

Accesul se face în limita locurilor disponibile, conform regulilor în vigoare: maximum 30 persoane simultan în incinta fiecărei galerii și maximum 200 de persoane în spațiul outdoor.

La Qreator by IQOS puteți viziona o expoziție care prezintă lucrările unor designeri de fashion și investighează, totodată, diversitatea pe care o generație de absolvenți o poate oferi, prin diferențele iminente de perspectivă și viziune. În plus, The Future of Fashion este completată de o serie de micro-expoziții personale, dezvoltate în jurul individualității și a evoluției creative a câtorva alumini ai festiavlului DIPLOMA din cele 6 ediții de până acum. Acestea sunt semnate de Alexandru Floarea, Lucian Arsene, Sabina Pop și Șteff Chelaru, care vor investiga și procesele creative din spatele ținutelor.

Accesul este dedicat exclusiv persoanelor 18+ și se face ținând cont de capacitatea maximă a spațiului. Vor fi admise maximum 40 de persoane simultan.

Ținând cont de contextul actual, vor fi asigurate toate măsurile de siguranță și de distanțare socială.

Vă așteptăm!

*Invitația este valabilă pentru două persoane. Dress code: casual

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.