Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

THE CODE, cel mai avansat program de detoxifiere, participă la VegFest, săptămâna vegetarienilor din România

0

THE CODE

*THE CODE deschide conferința lui Mimi Kirk și lansează, alături de Do Good Academy, ultima carte a acesteia*

București, 9 iunie – Fondatorii THE CODE deschid seria conferințelor sâmbătă, 11 iunie, de la ora 9.30, la Palatul Ghica Tei, ocazie cu care o introduc pe invitata principală a evenimentului, Mimi Kirk. Bogdan Putinică, co-fondator THE CODE, dă startul zilei de conferințe cu o dezbatere despre beneficiile detoxifierii și ale nutriției alcaline, pornind de la exemplele observate în edițiile taberei THE CODE, cel mai avansat program de detoxifiere pentru corp și minte din România. Programul este conceput pentru 21 de zile, timpul necesar pentru crearea unui nou obicei, așa cum atestă studiile. Prima săptămână are loc înainte de tabără și este dedicată pregătirii pentru perioada de detoxifiere. Cea de-a doua săptămână reprezintă punctul culminant, activitățile având loc în cadrul taberei de la Fundățica, aici regăsindu-se abordarea completă (detox, antrenamente, educație, body&mind), iar cea de-a treia săptămână este rezervată acomodării la dieta obișnuită, post-detoxifiere, cu o activitate intensă de consiliere și suport.

Următoarele ediții THE CODE vor avea loc pe 7-13 iulie și 14-20 iulie.

Tot în cadrul VegFest, alături de Do Good Academy, THE CODE lansează cel mai recent volum al lui Mimi Kirk, “Cartea sucurilor – peste 200 de rețete pentru detoxifiere, sănătate și tinerețe”.

Scriitoarea de origine americană a cucerit întreaga lume cu cărțile ei despre cum să trăiești sănătos, are 77 de ani și arată impecabil, fiind vegetariană de la 30 de ani. În ultimii ani, a ales stilul de viață raw vegan. „La 30 de ani, m-am decis sa nu mai mănânc hrană de origine animală și am devenit vegetariană. A fost mai degrabă o alegere spirituală. Apoi, am decis sa devin raw vegană și să împart experiența mea cu întreaga lume”, a spus Mimi Kirk.

Vineri, 10 iunie, de la ora 18:00, publicul pasionat de alimentația sănătoasă va avea bucuria să socializeze cu Mimi Kirk în cadrul unei cine private. Biletele pentru evenimentele lui Mimi Kirk la București sunt disponibile pe www.dogoodacademy.ro.

Despre THE CODE
THE CODE este cel mai avansat program din România de detox metabolic holistic, slăbit sustenabil, nutriție alcalină integrativă, antistres, echilibrare mentală, antrenamente, oxigenare profundă, energizare, echilibrare corp-minte și transformare corporală. The CODE este un model educațional livrat celor care își doresc un start rapid în transformarea corpului lordar și celor care vor să beneficieze de un nivel avansat de cunoștințe despre sănătate si corpul lor.
Programul a fost lansat pe piață în iunie 2015 de către George Bogdan, Bogdan și Anamaria Putinică. Până în prezent, au avut loc patru ediții cu peste 170 de participanți.

www.btcode.eu
Pagina de Facebook THE CODE

Despre George Bogdan

A studiat psihologia performanței, nutriție, biochimie sportivă și NLP. În 2005, a călătorit în Australia, unde a aprofundat Antrenamentul Funcțional la Institutul Paul Check. Deține statutul de Master Fitness Trainer obținut în 2006 în cadrul forumului internațional Multitrax Reebok, organizat la London Reebok Center. 2016 este anul în care se pregătește să lanseze prima sa carte, “Adversarul Interior”.
 
Despre Bogdan Putinică

Are 16 ani de experiență în antreprenoriat, business, servicii internaționale și start-up-uri. Studiază la cele mai mari școli internaționale de Nutriție Integrativă de la New York și Londra.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.