Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„The Art of Living Pop-up Art Gallery”, deschisă iubitorilor de artă în perioada Festivalului „George Enescu”, vis-à-vis de Ateneul Român

0

Revista The Art of Living și partenerii săi, galeriile 418 și AnnArt, invită iubitorii de artă la o expoziție de tip artele-reunite, în cadrul căreia sunt expuse lucrări realizate de 12 artiști români binecunoscuți și apreciați la nivel internațional.

”The Art of Living Pop-up Art Gallery” este deschisă publicului pe parcursul Festivalului „George Enescu”, în perioada 1 – 29 septembrie 2013, într-o clădire de patrimoniu construită în 1890 și situată pe strada Georges Clemenceau nr. 2, vis-à-vis de Ateneul Român. Afectată de trecerea timpului și evenimente importante, clădirea a fost transformată astăzi într-o galerie de tip pop-up, dedicată picturii și sculpturii contemporane, arhitecturii de patrimoniu și muzicii clasice.

Cele douăsprezece personalități artistice invitate să expună în cadrul ”The Art of Living Pop-up Art Gallery” sunt aduse împreună de către cele două galerii și reprezintă o nișă importantă a artei contemporane românești: Anca Bodea, Ștefan Radu Crețu, Adriana Elian, Romul Nuțiu, Cristian Răduță și Diet Sayler, din partea 418 Contemporary Art Gallery, și Francisc Chiuariu, Laura Covaci, Dorin Creţu, Mircea Roman, Paul Neagu și Vladimir Şetran, din partea AnnArt Gallery.

Iubitorii de artă vor găsi la galerie și cel mai recent număr al revistei The Art of Living, o ediție specială dedicată muzicii clasice și galeriilor și muzeelor de artă din România.

The Art of Living Pop-Up Art Gallery 2

Organizatori:

The Art of Living este o revistă ce apare trimestrial în ediție bilingvă română-engleză și care vorbește despre oameni remarcabili, locuri memorabile și produse spectaculoase. În paginile revistei sunt invitaţi să vorbească despre stilul lor de viaţă, hobby-uri, carieră și investiții lideri ai unor industrii, artiști ce beneficiază de recunoaştere internațională, antreprenori sau tineri excepțional de talentaţi. (http://www.theartofliving.info

418 Contemporary Art Gallery a fost constituită în București în anul 2008 cu intenția de a promova artiști români atât în țară, cât și în străinătate. Galeria reprezintă o generație inovativă de artiști români care lucrează în mediile pictură, sculptură și instalație. Aceasta colaborează cu diverse muzee și susține expoziții cu intenția de a contribui la creșterea pieței de artă modernă și contemporană din România, prin participarea la târgurile internationale de artă, editarea publicațiilor dedicate artiștilor și organizarea simpozionului anual de la Cetate. (http://www.418gallery.com)

AnnArt Gallery a fost fondată în 2011, din dorinţa de a spori vizibilitatea artei contemporane în România și de a sprijini artiștii în consolidarea unor cote de piaţă autentice, în ţarăși în străinătate. Publică o serie de cataloage de artă, desfășoară un program de educaţie de artă pentru tineri, face lobby pentru prezenţa artei în spaţiul public prin arta la vedere și acordă anual un premiu pentru tinerii artiști. (http://www.annartgallery.ro).

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.