Testează-ţi potenţialul

0

cover photos-02

Ce?

Facem teste începând cu primii ani de şcoală – la unele primim note, la altele doar ni se spune nivelul – mai sus sau mai jos faţă de restul, însă după puţine teste înţelegem mai multe despre noi şi despre cine suntem şi ce putem face mai bine (altceva decât mai multe teme). În atelierul Testează-ți potențialul vom lega răspunsurile la teste cu rolurile sociale pe care le îndeplinim. Cum ar fi să înţelegi de ce te plictiseşti grozav într-o şedinţă în care power point-ul e literă de lege, şi de ce îţi e mai uşor să comunici pe e-mail decât la telefon sau invers. De asta ne vom ocupa în atelier – analizăm anumite laturi ale noastre şi facem legătura cu viaţa de zi cu zi. Stăm de vorbă unii cu alţii şi ne descoperim pe noi şi pe cei din jur – cum interacţionăm, ce merge şi ce “scârţâie” în dialogul dintre noi şi ceilalţi. De ce luăm anumite decizii contrar curentului, bunului simţ, sfatului celor din jur. Învăţăm şi aflăm cum se potriveşte personalitatea noastră actuală jobului în care suntem sau pe care ni-l dorim şi în ce zone putem creşte.

Atelier 1 – Valorile personale şi tipurile de inteligenţe – Prin teste si exerciţii interactive descoperim sau ne revalidăm valorile personale şi care sunt comportamentele care le transformă în virtuţi. Apoi navigăm printre tipurile de inteligenţe şi aflăm unde anume ne descurcăm mai bine, dar şi cum ne ajută ele în viaţa profesioanală.

Atelier 2 – Tipologii Jungiene şi cum funcţionează ele în viaţa profesională –luăm literele şi ne jucăm cu ele. INFP; INTJ; ESFJ – descoperim tipologiile, care e a noastră, şi cum interacţionăm cu ceilalţi. Înţelegem cum se leagă aceasta de valorile noastre şi cum relaţionează cu jobul pe care îl avem/dorim.

Atelier 3 – DISC – nu, nu vinil, nici CD, ci un test care studiază 4 dimensiuni diferite ale comportamentului. Discutăm în grup, aflăm mai multe despre interacţiunea dintre diferite temperamente şi comportamente şi cream o axă a grupului, în funcţie de rezultatele obţinute.

Atelier 4 – Reunim informaţiile primite şi aflate până acum, le confruntăm cu realitatea imediată şi cu cea dorită şi ne facem un plan de dezvoltare personală şi profesională.

Cu cine?
Eu sunt Irina Ionescu, trainer, coach, manager de proiecte de dezvoltare personală pentru adolescenţi şi nu numai, artistă şi pasionată de dezvoltare personală şi avidă căutătoare de sensuri.

Mi-am început călătoria către sine în urmă cu 4 ani într-un moment de răscruce. Nu ştiam nimic despre dezvoltare personală şi nu puteam să răspund deloc la întrebarea „Cine sunt?” cu atât mai mult la „Care este scopul meu în viaţă?”. Am pornit într-o călătorie iniţiatică (la propriu şi la figurat) care m-a purtat prin ţări străine, 3 ani de coaching, workshopuri şi ateliere experienţiale, ghidarea altora către sine, terapii alternative şi multă introspecţie şi analiză. Mi-am dat de 3 ori demisia, de fiecare dată schimbându-mi semnificativ viaţa.

Am învăţat şi descoperit multe de-a lungul drumului, inclusiv care îmi e menirea şi jobul potrivit mie, îl redescopăr în fiecare zi şi mă bucur de această găsire. Din postura de trainer şi coach ajut oamenii să se descopere, să ştie mai multe despre sine, să afle la ce sunt buni şi ce li se potriveşte, îi ajut să facă legătura între elemente (aparent) separate ale sinelui şi rolurile pe care le îndeplinesc. Nu este uşor, nu se întâmplă din prima, însă este de fiecare dată o plăcere să îi pot susţine în drumul lor.

Când?
marți@incubator107 , 4 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00
sâmbată@incubator107 , 15 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00
sâmbată@incubator107 , 22 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00
joi@incubator107 , 27 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00

Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1396, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1496074737340244/

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.