Terase bucurestene cu rasteluri pentru biciclete

0

Bicicletele I’Velo sunt puse la dispozitie gratuit in Bucuresti de catre Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank. Recent exista si rasteluri pentru cateva terase din Capitala.

„Clientii sunt foarte entuziasmati de biciclete. Au fost inchirieri chiar si pe timp de ploaie”, a declarat Mihaela Stefan, administratorul terasei Gargantua, din Parcul Icoanei pentru green-report.ro

Si clientii terasei Funky Breeze din Herastrau se bucura din plin de cele cinci biciclete I’Velo care le stau gratuit la dispozitie. ”Pana acum, desi vremea a fost rece si ploioasa, media inchirierilor la noi a fost in jur de zece biciclete pe zi”, a explicat Stefan Mihailescu, reprezentantul terasei.

Recent, cinci biciclete I’Velo au ajuns si la terasa Uranus, din cartierul Rahova.

Citeste articolul complet de pe green-report ca sa vezi unde mai sunt amplasate rastele pentru biciclete.

foto Florin Ghinda, 2010

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează