Terasa Palatului Parlamentului este deschisa pentru vizitatori!

0

Vesti bune pentru turistii Bucurestiului! Terasa si subsolul Palatului Parlamentului deschise pentru vizitatori!
Pentru cei dornici sa admire panorama Bucurestiului, chiar de pe terasa Palatului Parlamentului, dar sa si viziteze o parte din incintele uneia din cele mai mari cladiri din lume acest lucru va fi posibil incepand de vineri. Cu aceasta ocazie va fi deschis si un mic restaurant pe terasa Palatului unde vizitatorii vor putea servi apa, cafea sau bauturi racoritoare.

Potrivit bucharestherald.ro „doua trasee noi pentru vizitatorii Palatului Parlamentului vor fi inaugurate, vineri, primul fiind cel al terasei institutiei, de unde se vede panorama orasului si unde va fi deschis un restaurant, iar celalalt va cuprinde un segment din subsolul cladirii, tarifele fiind de 15 si, respectiv, 10 lei, conform unui comunicat al Camerei Deputatilor.”
PS: Multumim Vali pentru informatie!
(foto Florin Ghinda, 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează