Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tenorul Peter Hoare urcă pe scena Festivalului Enescu 2017 în rolul titular din “Damnațiunea lui Faust”, de Berlioz, prezentată în premieră cu proiecții multimedia live

0

Tenorul Peter Hoare urcă pe scena Festivalului Enescu 2017 pe 20 septembrie, de la ora 20, la Sala Palatului, în rolul titular din “Damnațiunea lui Faust”, de Berlioz, sub bagheta dirijorului John Nelson, într-una dintre premierele acestei ediții a Festivalului: prezentarea celebrei opere, în versiune concertantă, cu proiecții multimedia live.

Tenorul Peter Hoare urcă pe scena Festivalului Enescu 2017 pe 20 septembrie, de la ora 20, la Sala Palatului, în rolul titular din “Damnațiunea lui Faust”, de Berlioz. Sub bagheta dirijorului John Nelson se va afla Orchestra și Corul Filarmonicii George Enescu, iar celebra operă este prezentată în versiune concertantă în premieră cu proiecții multimedia live, sub direcția multimedia a regizorului de origine română Petrikă Ionescu.

Considerat unul dintre cei mai versatili tenori ai momentului, Peter Hoare a urcat pe unele dintre cele mai importante scene ale lumii, alături de mari orchestre ca London Symphony Orchestra și Berliner Philharmoniker, iar în sezonul 2016/2017 a concertat sub bagheta lui Sir Simon Rattle.

Peter Hoare îl înlocuiește în rolul lui Faust, din “Damnațiunea lui Faust”, de Berlioz, pe tenorul Francesco Demuro, care și-a reprogramat apariția în cadrul Festivalului Enescu pentru o ediție viitoare, din motive de sănătate.

Biletele achiziționate de public pentru concertul din data de 20 septembrie, ora 20, la Sala Palatului, rămân valabile. Prin prezentarea acestora la intrarea în sala de concert, se face accesul pentru concert.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.