Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tendintele toamnei la Fundatia Calea Victoriei: creativitate, relaxare si eleganta

0

Ilustratie septembrie_web_RGBSeptembrie inseamna noi inceputuri: proiecte curajoase, cunostinte inedite, minte deschisa si entuziasm maxim dupa o vacanta intensa!

La Fundatia Calea Victoriei ne-am gandit sa iti pregatim cursuri care sa iti seduca mintea, sa iti bucure sufletul si sa iti imbunatateasca relatiile cu cei din jur – familie, prieteni sau colegi. Lectorii nostri iti vor transmite energia si cunostintele lor extraordinare, pentru ca uneori poti afla mai multe de la un specialist prin dialog (cu acesta si un grup de oameni simpatici), decat dintr-o carte sau un articol.

Iata cateva dintre propunerile noastre – care graviteaza in jurul frumusetii, artelor, abilitatilor de comunicare, istoriei din culise, intelepciunii necesare, a stelelor stralucitoare sau a simbolurilor misterioase – prin care sa iti umpli cu folos serile de toamna, cand miroase a frunze, a fructe coapte, iar soarele este inca prietenos si tandru:

ATELIER DE DICTIE si de vorbire, din 5 Septembrie, cu Ionut Kivu
• Atelier de ASTRONOMIE – teorie si observatii astronomice, din 6 Septembrie, cu Adrian Sonka
• Cum sa traiesti in ECHILIBRU SI ARMONIE: Atelier de dezvoltare personala, din 6 Septembrie, cu Eduard Bucescu
• Atelier de STIL VESTIMENTAR feminin, din 7 Septembrie, cu Valentina Balasa Ario
• Curs de ISTORIA ARTEI: Antichitate, Renastere si Modernitate, din 8 Septembrie, cu Cosmin Ungureanu
• REGINELE EUROPEI – putere, frumusete, eleganta, din 15 Septembrie, cu Monica Neatu
• Arhetipurile din Tarot: calauze spre mitul personal, din 15 Septembrie 2016, cu Monica Gaitanaru

Daca vrei sa vezi ce alte subiecte captivante si utile poti descoperi in universul nostru din Popa Soare 40, la etajul unei casei boieresti, plasata intr-o zona cocheta, merita sa intri aici si sa alegi pe indelete ce-ti place si te ajuta sa traiesti mai frumos: http://bit.ly/2bUasXU

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.