Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Telekom Romania organizează târgul de cariere „HAI #JOBLIBERARE”

0

Telekom Romania organizează în data de 17 mai 2018 târgul de cariere „Hai #JOBLIBERARE”, în cadrul căruia își va prezenta oferta de poziții vacante în cadrul grupului de companii. Telekom Romania îi așteaptă pe studenții și tinerii absolvenți dornici să înceapă o carieră în cadrul companiilor din grup cu peste 150 de oferte de muncă disponibile în cadrul mai multor departamente: financiar, tehnic, dezvoltare și întreținere rețea, analiză de business, marketing, vânzări, servicii operaționale, rețeaua de magazine, call center. Astfel, compania oferă numeroase oportunități de angajare pentru specialiști cu formare în domenii diverse, de la Analist Programator, Inginer, Inginer de Sistem IT, Analist Financiar, Business Analyst, Product Manager la Reprezentant Vânzări și Operator Call Center.

“Evenimentul se adresează tinerilor care doresc să își construiască o carieră în domeniul telecomunicațiilor, un domeniu extrem de dinamic, plin de provocări, dar și de numeroase oportunități. În plus, a fi parte din echipa Telekom aduce tinerilor pasionați de această industrie oportunități reale de avansare în carieră, training-uri de dezvoltare profesională și programe internaționale de formare care îi vor ajuta să devină cei mai buni în activitatea lor. Întâlnirea cu recrutorii și specialiștii noştri în cadrul târgului de job-uri va fi ocazia ideală pentru candidați de a descoperi universul Telekom, dar și de a beneficia de sfaturi utile pentru a identifica domeniul care li se potrivește și pentru care au un interes real”, a spus Smărăndița Schnel, Director HR BPO, Telekom Romania.

Târgul de oferte de muncă organizat de Telekom Romania se va desfășura în Sema Park, Clădirea Atrium House, etajul 2, Splaiul Independenței 319G, București, începând cu ora 10:00 și până la ora 18:00.

În cadrul evenimentului, participanții vor avea ocazia să afle detalii despre activitatea, produsele și serviciile companiei, despre oportunitățile de carieră din cadrul Telekom Romania, despre programele de dezvoltare profesională de care pot beneficia ca viitori angajați și despre pachetul de beneficii pe care compania îl oferă. În plus, în cadrul evenimentului vor putea beneficia de consiliere profesională din partea specialiștilor de la Fundația Telekom Romania.

Candidații vor putea aplica pe loc la job-urile de care sunt interesați și vor putea discuta în detaliu cu specialiștii în recrutare din partea Telekom Romania despre aptitudinile și competențele lor, experiența profesională și planurile de carieră.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.