Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Telekom Romania: Noi vorbitori anuntati in cadrul evenimentului Connections, luni, 12 noiembrie

0

Câteva zile ne mai despart de Connections, powered by Telekom, eveniment care își propune să aducă în primplan comunicarea în noua eră digitală. Influenceri locali și internaționali, micro-influenceri, profesioniști în social media și creatori de conținut digital își dau întâlnire la Connections, luni, 12 noiembrie 2018, la Palatul Universul din București, pentru a defini noua formă de comunicare în spațiul mediatic digital.

Sesiunea „Living in the digital era” îl va aduce pe scenă pe speaker-ul internațional Ed Gillespie, comunicator și antreprenor britanic care a dezvoltat programe și campanii în domeniul sustenabilităţii, co-fondator al agenţiei de consultanță în sustenabilitate, Futerra. În 2014 Ed a publicat volumul Only Planet, jurnalul călătoriei sale în jurul lumii, cu scopul de a aduna informaţii despre schimbările climaterice, globalizare şi rolul societăţii în conturarea viitorului.

În cadrul conferinței, Ed ne va ajuta să înțelegem cum se schimbă comunicarea în era tehnologiei, care sunt efectele noii forme de comunicare asupra oamenilor și cum poți să „supraviețuiești” într-o lume în care tehnologia câștigă tot mai mult teren. De asemenea, Ed va încerca să definească comunicarea tot mai provocatoare dintre consumatori și companii.

Lista de vorbitori este completată de Petrișor Obae, fondatorul proiectului Pagina de Media, jurnalist cu o experiență de peste 20 de ani. Parte a fenomenului new media și social media, Petrișor, va construi discursul despre etică în mediul digital, alături de colegii săi (Victor Kapra, Alexandru Negrea, Octavian Palade, Marian Ionescu (Mariciu), Adrian Popescu (Cuza) Bogdan Nicolai, în cadrul panelului Let’s talk Ethics”.

Partenerii media ai evenimentului sunt Revista Biz, Pagina de Media, A List Magazine şi AdPlayers.

Un panel special va face loc storytelling-ului, care a devenit un mod de viață pentru creatorii de conținut ai noii ere digitale. Audiența și vorbitorii vor putea adresa propriile experiențe, astfel încât să existe un schimb de povești.

Ziua se va încheia cu o serie de workshop-uri pe diferite teme: de la instrumente digitale de promovare, fenomenul fake news, de la brief la campanie, SEO, până la povestea din spatele fotografiei.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.