Telefonul Vârstnicului caută voluntari din București

0

Fundația Principesa Margareta a României a lansat în anul 2015, Telefonul Vârstnicului, o linie telefonică gratuită și confidențilă destinată vârstnicilor din România. Linia, finanțată de Fundația Vodafone România prin programul Mobile for Good este disponibilă de luni până vineri, între orele 8:00 si 20:00 la numărul 0800 460 001.

devino voluntar-01

La capătul celălalt al firului, răspund profesioniști în asistență socială, dar și voluntari.

Ce fac voluntarii Telefonul Vârstnicului?
• Reapelarea vârstnicilor regulat sau ocazional
• Activităţi administrative – suport pentru elaborarea bazei de date naţionale cu instiuţii, fundaţii comunitare, cămine de bătrâni, cabinet medicale etc.
• Strângere de fonduri – suport punctual în organizarea de evenimente cu scopul strângerii de fonduri sau iniţiative proprii.

Ce calități cautăm?
• Pentru a construi relaţii de calitate şi un impact de durată, ne dorim alături de noi persoane:
• deschise, sociabile, adaptabile, care dovedesc răbdare, disponibilitatea de a asculta şi spirit de răspundere
• cu o puternică motivaţie de a lucra cu persoanele vârstnice. Motivaţia poate fi personală, provenită din spirit civic sau comunitar.
• care doresc un angajament de durată
• care împărtăşesc şi respectă valorile programului, ale Fundaţiei Principesa Margareta a României şi ale partenerilor săi
• cu o disponibilitate de timp de 2hr/săptămână (în cazul voluntariatului regulat) sau ocazional (în funcţie de disponibilitate şi de necesităţile programului)

Cum devin voluntar?
Completează formularul de înscriere disponibil aici:
http://www.telefonulvarstnicului.ro/devino-voluntar/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.