Telefonul modular modu™ lansat la Bucuresti, in premiera in Europa!

1

În premieră în Europa, firma TDT Distribution a lansat in România telefonul modular modu™! La evenimentul de lansare a participat și Dov Moran, inventatorului sistemului modu şi al USB Flash Drive-ului.

Conceptul modu este nou în domeniul telecomunicațiilor și a fost prezentat iniţial în cadrul Mobile World Congress din Barcelona! Modu presupune un telefon care se adaptează utilizatorului.

Potrivit ziarero.realitatea.net „în centrul „ecosistemului” modu™ se află telefonul modu™, cel mai uşor telefon din lume conform Guiness Book of World Records. modu este un telefon mobil cu funcţiile de bază ale comunicării, music player şi memorie internă de 2GB.”

Mai multe informații sunt disponibile la acest link.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.