Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tehnologii care ar putea ajuta Romania

0
1 Dronele și VR-ul în turismul românesc
Ai văzut cum arată Transfăgărășanul sau Delta Dunării filmate cu drona de la înălțimea vulturilor? Te fac să te simți norocos că te-ai născut într-o țară atât de frumoasă.

Dacă am promova România folosind clipuri video filmate de dronesau prin intermediul realității virtuale, oare cât de mult i-ar impresiona și pe turiștii străini?

2 Tehnologia verde: mașinile electrice sau hibrid
Bucureștiul se află în topul celor mai poluate capitale din Europa.Automobilele electrice sau vehiculele hibrid ar putea schimba asta în viitor. Chiar dacă infrastructura pentru genul acesta de automobile este în curs de dezvoltare, numărul mașinilor este în creștere.
3 Tehnologia 3D-Printing – o revoluție digital-industrială
Imprimarea 3D își face loc în multe domenii, unde realizarea unor forme fizice complexe este dificil de executat. De exemplu, astfel de imprimante sunt folosite cu succes în medicină, construcții și in alte industrii.
Între 26 și 28 mai, Piața George Enescu de lângă Ateneu devine km 0 al tehnologiei, unde poți testa inovațiile de mai sus alături de multe altele. Accesul la cel mai mare festival de tehnologie din România este gratuit, pe baza înregistrării pe site.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.