Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tehnologia avansează, comunităţile se schimbă: soluţii inovative, combustibili alternativi, aer mai puţin poluat, un viitor sustenabil

0

Alătură-te celui mai important eveniment dedicat soluţiilor alternative de transport, Sustainable Mobility Forum, care va avea loc în data de 26 iunie, la hotel J.W.Marriott Grand Hotel. Află de la specialiştii în domeniu care sunt soluţiile şi măsurile ce se impun a fi luate pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră, care determină fenomenul global al schimbărilor climatice.

Prezent la conferinţă, prima data în România, reprezentantul companiei LIME, va prezenta experienţe şi perspective legate de modul în care au reuşit să revoluţioneze transportul urban, graţie strânsei legaturi cu comunităţile şi autorităţile tărilor în care activează. LIME este un start-up american, evaluat la peste 10 miliarde dolari, cu o prezenţă pe piaţa micromobilităţii în peste 70 de oraşe din Europa şi USA, de curând intrat şi pe piaţa din România.

Schimbările climatice reprezintă una dintre cele mai importante ameninţări la adresa umanităţii, a cadrului economic şi social. Încălzirea globală este pusă, în mare parte, pe seama emisiilor de gaze cu efect de seră, provenite din activităţile umane.

Teme principale, aflate pe agenda liderilor mondiali, se vor regăsi şi în cadrul discuţiilor ce vor avea loc la conferinţa Sustainable Mobility Forum. În discuţie vor fi luate şi proiecte menite să creeze şi să dezvolte un ecosistem sustenabil, prin integrarea tuturor resurselor disponibile, prin folosirea optimală a infrastructurii şi integrarea tehnologiei de vârf, cu scopul combaterii schimbărilor climatice.

Înscrieri şi mai multe detalii despre eveniment, puteţi găsi accesând website-ul evenimentului: www.sustainable-mobility.eu

Parteneri principali: Next Energy Partners – Partener GOLD, Private Jets Europe- Partener SILVER

Mobility Partner: Wolf-E Rides

Supporting Partners: AVER (Asociaţia Vehiculelor Electrice România) şi Asociaţia Together for a Better Tomorrow.

Parteneri media: Auto Motor şi Sport, Auto Bild România, Bursa, UrbanizeHub, Rhapsody Magazine, Ziare.com, Business24.ro

Despre organizator:

Idea Events este divizia de evenimente a Private Luxury Group. Cu experiență în organizarea de evenimente private, în 2016, Idea Events a început organizarea unor serii de evenimente publice generate de cele mai de actualitate subiecte internaționale și naționale în ceea ce privește sustenabilitatea și dezvoltarea durabilă.

Cu fiecare eveniment organizat, Idea Events promovează bunele practici, încurajează creativitatea și facilitează schimbul de experiență. Toate materialele folosite în cadrul evenimentelor sunt confecționate din materiale reciclate, iar prin fiecare acțiune este promovată o abordare cât mai prietenoasă cu mediul înconjurător.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.