Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tehnici de debriefing cu Florin Ghindă

0

“Cum a fost la training? A fost interesant, am făcut niște jocuri, dar nu mai știu despre ce era vorba și oricum nu prea am ce să fac cu ele mai departe…”

O experiență de învățare are impact foarte bun dacă îndeplinește o mulțime de criterii potrivite cu nivelul așteptărilor unui participant. Unul dintre aceste criterii este și aplicabilitatea celor descoperite în “laboratorul” de training în viața reală a participantului precum și modul în care acesta extrage principalele concluzii din „laborator”.

Vă invităm joi, 23 noiembrie 2017 la o întâlnire despre tehnici de “debriefing”, adică de procesare a experienței de învățare în context de training cu rolul de transfera învățarea aplicabilă din sala de training în viața reală.

Vom identifica împreună 3 tehnici de debriefing și vom exersa una dintre ele cu scopul de a descoperi avantajele și modul de utilizare.

Vom discuta și despre rolul procesului de debrifieng ca element de legătura între nevoile și obiectivele de training și aplicabilitatea experienței de învățare în viața reală a participanților.

Sursa: Facebook aici

Gazda întâlnirii este Florin GHINDĂ, Fondator RomâniaPozitivă.ro

Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 20 de autori și peste 25 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006.

Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: solution thinking, antreprenoriat (social), negociere, train the trainers, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding.

Detalii și înscrieri aici.

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.