Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești – „Defy The Odds”

0

TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești este un eveniment de o zi ce aduce pe scena Universității Politehnica din București discursuri unice realizate în stilul TEDx. Evenimentul se adresează tuturor persoanelor curioase, dornice de noi experiențe, dispuse să împărtășească idei și să învețe de la cei din jur.

Pe data de 13 Aprilie 2019 are loc cea de-a treia ediție a TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești – „Defy The Odds”. Tema se concentrează atât pe determinarea de a atinge un scop, considerat imposibil de majoritate, cât și pe demontarea anumitor mituri și pe schimbarea percepțiilor. Printr-o rețetă adecvată și persuasivă, se dorește alungarea temerilor și să încurajarea schimbării.

Dumitru Prunariu, Oana Gheorghiu & Carmen Uscatu,Vlad Voiculescu sunt doar câțiva dintre speaker-ii care își vor împărtăși experiențele și propria viziune asupra #DefyTheOdds.

Intră pe pagina de Facebook TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești și află mai multe detalii!

Biletele sunt disponibile pe site-ul: www.tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com/bilete .

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.