Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TEDxBucharestLive 2013, transmisiune directă de la TED Global 2013

0

Pe data de 12 Iunie 2013, TEDxBucharest vă așteaptă la Știrbei Center, pentru o zi întreagă de transmisie de pe scena din Edinburgh a TED Global.

Tema evenimentului din acest an este „Think Again”. Cea mai renumita conferință de idei adună în 2013 cele mai sclipitoare minți din tehnologie, educație, design și nu numai pentru a ne răsturna perspectiva asupra lumii în care trăim. Tehnologia se întrepătrunde cu știința și biologia, limitele dintre domeniile de cercetare dispar și disciplinele se contopesc. Trăim într-o lume nouă pe care nu o înțelegem pe deplin. Iar TED Global aduce pe scena din acest an pe cei care au curaj să provoace status quo-ul.

Vă invităm Miercuri, 12 Iunie, să experimentați alături de noi magia ideilor care merită împărtășite. Luați o pauză de la „goana existențială” și relaxați-vă într-un mediu plăcut alături de comunitatea TEDxBucharest. Va fi o zi plină de discursuri marca TED, conversații incitante și bună dispoziție. Pe voi vă așteptăm să veniți cu energia, pasiunea și atitudinea proactivă caracteristică pasionaților TED.    

Agenda evenimentului o puteți regăsi la adresa: www.tedxbucharest.ro . Participarea la eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate și publicul atent selecționat, pentru a crea o experiență specială. Înregistrarea se face doar pe bază de înscriere și procesul este gandit pentru a facilita contactul între participanti chiar inaintea participării fizice la eveniment. Înscrierile se pot face la acest link: https://www.atendy.com/event/tedxbucharestlive-53216066?

Vă așteptăm Miercuri, 12 Iunie, la TEDxBucharestLive, să provocăm gândirea clasică și să descoperim împreună mistere, idei și inovații. Să intrăm împreună în lumea TED.

Parteneri: Stirbei Center, UMBRA Studio, ACER, PHILIPS, Privileg Catering, Casa Panciu, RedBull, Fotograful Tau, Anagrama

TEDGlobal2013_728x197_Red_2

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.