TEDxBucharestLive 2013, transmisiune directă de la TED Global 2013

0

Pe data de 12 Iunie 2013, TEDxBucharest vă așteaptă la Știrbei Center, pentru o zi întreagă de transmisie de pe scena din Edinburgh a TED Global.

Tema evenimentului din acest an este „Think Again”. Cea mai renumita conferință de idei adună în 2013 cele mai sclipitoare minți din tehnologie, educație, design și nu numai pentru a ne răsturna perspectiva asupra lumii în care trăim. Tehnologia se întrepătrunde cu știința și biologia, limitele dintre domeniile de cercetare dispar și disciplinele se contopesc. Trăim într-o lume nouă pe care nu o înțelegem pe deplin. Iar TED Global aduce pe scena din acest an pe cei care au curaj să provoace status quo-ul.

Vă invităm Miercuri, 12 Iunie, să experimentați alături de noi magia ideilor care merită împărtășite. Luați o pauză de la „goana existențială” și relaxați-vă într-un mediu plăcut alături de comunitatea TEDxBucharest. Va fi o zi plină de discursuri marca TED, conversații incitante și bună dispoziție. Pe voi vă așteptăm să veniți cu energia, pasiunea și atitudinea proactivă caracteristică pasionaților TED.    

Agenda evenimentului o puteți regăsi la adresa: www.tedxbucharest.ro . Participarea la eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate și publicul atent selecționat, pentru a crea o experiență specială. Înregistrarea se face doar pe bază de înscriere și procesul este gandit pentru a facilita contactul între participanti chiar inaintea participării fizice la eveniment. Înscrierile se pot face la acest link: https://www.atendy.com/event/tedxbucharestlive-53216066?

Vă așteptăm Miercuri, 12 Iunie, la TEDxBucharestLive, să provocăm gândirea clasică și să descoperim împreună mistere, idei și inovații. Să intrăm împreună în lumea TED.

Parteneri: Stirbei Center, UMBRA Studio, ACER, PHILIPS, Privileg Catering, Casa Panciu, RedBull, Fotograful Tau, Anagrama

TEDGlobal2013_728x197_Red_2

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează