Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TEDxBucharest Metamorphosis, acceleratorul de schimbare, te asteapta pe 16 si 17 noiembrie 2019

0

TEDxBucharest Metamorphosis, acceleratorul de schimbare, te asteapta pe 16 si 17 noiembrie 2019 la Noua Aula a Universitatii Politehnice din Bucuresti.

Acesta este al 11-lea eveniment organizat de echipa TEDxBucharest si in acelasi timp unul din cele mai ample prin speakeri, continut si experienta. Se vor alatura peste 20 de speakeri locali si internationali, specialisti in etica tehnologiilor, face recognition, dans contemporan, AI si VR, executive coaching, arhitectura, wellness si leadership, hacking, sustenabilitate, creativitate.

Tema din acest an este metamorfoza, subiect abordat in maniere creative in fiecare prezentare.

Primii speakeri anuntati sunt:

 • Christophe Debard – Head of ProtoSpace | Airbus

Lider al Toulouse ProtoSpace, un laborator de inovatie in cadrul companiei Airbus, Christophe este si fondatorul Humanity Lab, o initiativa creata pentru angajatii Airbus cu idei inovatoare legate de dizabilitati, educatie, mediu si proiecte umanitare.

 • Annastiina Hinsta – Chief Operating Officer, Entrepreneur | Hintsa

Executive coach pentru piloti din Formula 1, antreprenori femei din Guatemala rurala, CEO de top sau politicieni cunoscuti. Un specialist in viitorul companiilor in a patra era industriala si a productivitatii muncii, sustinator al echilibrului si wellbeing-ului la locul de munca.

 • Ana Maria Lucaciu – Coregraf si performer

Fosta studenta la National Ballet School of Canada si dansatoare pentru Canada National Ballet, Royal Danish Ballet, Augsburg Ballet, The Portuguese Contemporary Dance Company si Cedar Lake Contemporary Ballet in New York. Ana a dansat pentru coregrafi contemporani cunoscuti precum Ohad Naharin, Crystal Pite, Hofesh Shechter, Jiří Kylián, Alexander Ekman, Jo Stromgren, Sidi Larbi Cherkaoui.

 • Mihai Toader Pasti – co-fondator si CEO EFdeN, co-fondator si strateg pentru energiaTa

Mihai incorporeaza arhitectura, ingineria, sustenabilitatea si design-ul smart in proiecte de case solare, premiate international. Factor de influenta asupra politicilor de energie regenerabila. Selectat ca World Economic Forum Global Shaper, Mihai este unul din cei 100 de lideri pe domeniul de energie in cadrul World Energy Council.

 • Jeffrey Eggers – Executive Director pentru McChrystal Group Leadership Institute, autor si executive coach

Fost Consilier al Presedintelui SUA Barack Obama pe probleme de securitate nationala, Jeffrey a lucrat in extenso la Casa Alba intre 2006-2007 si din nou intre 2010-2015. Veteran Navy SEAL pentru care a activat timp de mai mult de 20 de ani. Co-autor al cartii best-seller Leaders: Myth and Reality. Executive coach, cercetator si trainer pe subiecte de performanta organizationala si individuala.

 • Olya Kudina – cercetator pe etica si tehnologie la Delft University of Technology

Specialista in impactul tehnologiilor asupra comportamentului si valorilor umane, Olya este interesata in studiul AI si al tehnologiilor similare.

 • Dex-Torricke Barton – director Brunswick Group

Dex a scris discursurile unor din cei mai importanti oameni de business din lume: Mark Zuckerberg, Eric Schmidt, secretarul ONU Ban Ki-moon. A fost directorul de comunicare pentru SpaceX, compania lui Elon Musk.

 • Refael Bitton – Head of UI/UX, Google Israel

Lucreaza pentru Google de peste 11 ani si este pasionat de solutii mobile si inovatie.

 • Tijana Tamburic – Storyteller & Co-fondator Female Narratives

Creatoarea agentiei de creatie Female Narratives cu o echipa de peste 100 de colaboratori, specialista in leadership si empowerement feminin.

 • Catalin Ciupala – profesor de matematica la Colegiul National Andrei Saguna

Profesor de matematica, biker, co-creator al clubului ClubMateSaguna si inovator in educatie.

 • Florica Zaharia – fondator al Muzeului Textilelor

Florica a lucrat timp de 22 de ani pentru departamentul de conservare a textilelor in cadrul MoMA, New York. Apoi a deschis Muzeul Textilelor in Baita, Hunedoara. Specialista in textile din Europa de Est, conservarea si prezervarea lor.

 • Mariana Popescu – arhitect si cercetator doctorand

Specialista in arhitectura interactiva si non-standardizata, Mariana vine cu o experienta vasta in echipe multidisciplinare de design parametric, design de masini solare si case sustenabile.

 • Alex Bocunescu – Face Reader si fondator Face Keys Romania

Creator al metodei ce coreleaza expresiile faciale cu trasaturile de caracter si personalitate. Pasionat de istorie, arheologie si antropologie, specialist in tipologii umane si evolutie sociala.

 • Alex Cotet – director de creatie, copywriter si scenarist

Parte din noul val de advertiseri, Alex isi imparte timpul intre regie, copywriting si scenaristica de film. Fost producator pentru matinalul numarul 1 in Romania.

 • Taraf de Caliu – ansamblu de muzica traditionala romaneasca

Membrii fondatori ai Taraf de Haidouks s-au reinventat in Taraf de Caliu: “Gheorghe “Caliu” Anghel – vioara, Ionică Tănase- tampal, Marius „Marin” Manole – acordeon / voce, Sile Neacșu – chitara bass, Filip Simeonov – clarinet, Viorica Rudăreasa – voce, Ionuț Gulună – voce. Performeri pe cele mai mari scene din Tokyo, Paris, Singapore, New York, Istanbul, London, Los Angeles. Colaboratori cu Yehudi Menuhin, Kronos Quartet, Johnny Depp si Yohji Yamamoto. Sub numele Taraf de Haidouks, grupul a primit in 2002 premiul BBC World Music in categoria Best Group in Europa & Middle East.

Evenimentul este prezentat de Gregory Caremans, director Brain Academy. Gregory este specialist in stiinte neurocognitive, fost director al Institutului de Stiinte Neurocognitive din Bruxelles si fondator al Brain Academy. Creator de cursuri online si profesor pentru o comunitate de peste 100.000 de studenti la nivel global.

Abonamentele de 2 zile sunt in valoare de 189 EUR, disponibile pe tedxbucharest.ro, iabilet.ro si, in curand, pe bilete.ro.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.