TEDxBucharest / 15 octombrie 2010

0

Oameni deosebiti se reunesc si in 2010, pe 15 octombrie in Bucuresti, pentru conferinta TEDxBucharest, editia 2010  – locul unde ideile bune sunt servite in portii de cate 18 minute.

Organizata independent sub licenta TED Global, TEDxBucharest aduce audientei sale ideile a doisprezece vorbitori romani si a patru internationali intr-un spatiu audio-vizual aparte. Cei 16 vorbitori au in comun un trecut de inovatie, perseverenta si reusite de seama. Venind dintr-o diversitate de domenii precum design, business, teatru, medicina, sport, activism social, mass media, stiinta si educatie, ei aduc prin TEDxBucharest exemple care inspira.

Pentru ca ideile bune merita impartasite, conferinta va fi si in 2010 un spatiu al inovatiei, o escapada din rutina truismelor si o incursiune intr-un joc al conceptelor, in care vorbitori ca Nik Halik, Oana Pellea, Raluca van Staden sau Catalin Stefanescu ne vor conduce printre ideile si realizarile lor. Puteti afla lista completa a vorbitorilor pe site-ul oficial al conferintei, www.tedxbucharest.com, alaturi de povestea editiei din 2009. Inscrierile pentru a participa la conferinta sunt deschise online pana pe 30 septembrie 2010, detaliile putand fi gasite in sectiunea speciala de pe site, la fel ca si informatiile despre viitoarea locatie a evenimentului.

Tineti aproape de TEDxBucharest si de ideile deosebite. Si urmariti-ne si pe Facebook si Twitter, de ce nu?

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează