TEDxBucharest / 15 octombrie 2010

0

Oameni deosebiti se reunesc si in 2010, pe 15 octombrie in Bucuresti, pentru conferinta TEDxBucharest, editia 2010  – locul unde ideile bune sunt servite in portii de cate 18 minute.

Organizata independent sub licenta TED Global, TEDxBucharest aduce audientei sale ideile a doisprezece vorbitori romani si a patru internationali intr-un spatiu audio-vizual aparte. Cei 16 vorbitori au in comun un trecut de inovatie, perseverenta si reusite de seama. Venind dintr-o diversitate de domenii precum design, business, teatru, medicina, sport, activism social, mass media, stiinta si educatie, ei aduc prin TEDxBucharest exemple care inspira.

Pentru ca ideile bune merita impartasite, conferinta va fi si in 2010 un spatiu al inovatiei, o escapada din rutina truismelor si o incursiune intr-un joc al conceptelor, in care vorbitori ca Nik Halik, Oana Pellea, Raluca van Staden sau Catalin Stefanescu ne vor conduce printre ideile si realizarile lor. Puteti afla lista completa a vorbitorilor pe site-ul oficial al conferintei, www.tedxbucharest.com, alaturi de povestea editiei din 2009. Inscrierile pentru a participa la conferinta sunt deschise online pana pe 30 septembrie 2010, detaliile putand fi gasite in sectiunea speciala de pe site, la fel ca si informatiile despre viitoarea locatie a evenimentului.

Tineti aproape de TEDxBucharest si de ideile deosebite. Si urmariti-ne si pe Facebook si Twitter, de ce nu?

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează