Teatrul pentru copii a cucerit Bucurestiul! Festivalul International de Teatru pentru Copii / 2-9 octombrie 2010

0

In perioada 2-9 octombrie 2010 se desfasoara in Bucuresti Festivalul International de Teatru pentru Copii ,„100, 1000, un milion de povesti”, editia a VI-a.

Organizatorul este Teatrul Ion Creanga din Bucuresti. Cea de a VI-a editie este o editie speciala, deoarece în 2010 Teatrul Ion Creanga sarbatoreste 45 de ani de existenta, 45 de ani de spectacole care au încântat mii de spectatori din tara si din strainatate. Ne dorim ca cea de a VI-a editie sa fie, mai mult decât în anii precedenti o sarbatoare a Teatrului pentru Copii, un prilej de întâlnire a profesionistilor din domeniu care sa ofere posibiltatea realizarii a cât mai multor schimburi de experienta între artistii români si cei din strainatate.

Festivalul are caracter competitiv si se adreseaza tuturor teatrelor din tara si din strainatate, care au în repertoriul lor spectacole pentru copii, spectacole realizate cu interpreti actori. Festivalul este structurat pe doua sectiuni de spectacole adresate urmatoarelor categorii de vârsta: 1-4 ani si 4-12 ani.

Juriul, alcatuit din personalitati ale vietii teatrale, din tara si din strainatate, va acorda urmatoarele premii:

– Marele Premiu; acordat pentru cel mai bun spectacol
– Super-Bebe; premiul acordat celui mai bun spectacol pentru copii de 1- 4 ani
– Premiul pentru regie
– Premiul pentru interpretare

Pentru detalii despre programul pieselor de teatru acceseaza site-ul festivalului,  www.fitc.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează