Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teatrul Masca a lansat revista online CAIETELE MASCA

0

Teatrul Masca a lansat revista online CAIETELE MASCA.

Publicatia isi propune sa descrie fenomenul teatrului de strada printr-o serie de articole, interviuri, eseuri si reportaje.

Toate temele abordate in cele 11 editii de pana acum (#11 fiind lansat exclusiv online) atrag prin diversitate. Ele redau o viziune integranta abordand particularitatile teatrului de strada din Romania in contextul specificului teatrului european si american, specific reconstituit prin reportaje de la fata locului si interviuri cu profesionisti ai domeniului de peste hotare.

O mentiune speciala pentru numarul dedicat publicului de teatru din Romania, cu nevoile, asteptarile, dar si particularitatile acestuia.

Pe noul site veti gasi toate aceste articole organizate pe teme, categorii si autori. Pe noua platforma online, www.caietelemasca.ro, veti gasi nenumarate articole extrem de interesante despre teatrul de strada.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.