Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teatrul Ion Creangă și Dragonul Sunny aduc „Cartierul poveștilor” la Sun Plaza

0

Cele cinci căsuțe colorate cu povești năstrușnice de la Teatrul Ion Creangă așteaptă din nou musafiri. Duminică, 26 februarie, începând cu ora 11.00, micuții cu vârsta peste 4 ani sunt invitați la Sun Plaza Shopping Center pentru a vizita „Cartierul poveștilor”, un spectacol inedit de teatru interactiv în miniatură.    

 KV 1200x731

Desfășurat într-un spațiu miniatural fantastic, proiectat ca în basme, „Cartierul poveștilor” aduce laolaltă povești, mituri și situații familiare copiilor, abordate într-o manieră aparte. Privind prin ferestrele căsuțelor din lemn, tinerii musafiri-spectatori descoperă cinci lumi diferite, fiecare cu propriile sale personaje și provocări. Îndrumați de vecinii-povestitori, copiii devin, rând pe rând, actori și regizori, mânuind mici figurine și imaginând noi aventuri.

Spectacolul are loc la Sun Plaza (Calea Văcărești, nr. 391 – Sector 4) în zona restaurantelor de la etajul 1, fiind programate 5 reprezentații consecutive, cu durata a 30 de minute. Prima reprezentație va începe la ora 11.30. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Înscrierile se realizează la standul special amenajat în zona restaurantelor, la orele 11.00 și 13.00, sub supravegherea Dragonului Sunny, mascota Sun Plaza, care îi așteaptă pe copii cu voie bună și chef de joacă. În baza înscrierii, copiii participă atât la spectacol, cât și la atelierul de creație derulat în paralel de Teatrul Ion Creangă.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile aici:

https://www.sun-plaza.ro/event/sunny-porneste-aventura-din-cartierul-povestilor/

Spectacolul „Cartierul poveștilor” a avut premiera în anul 2015, în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului Amintiri din Copilărie, organizat de Teatrul Ion Creangă. Realizat de regizoarea Michal Svironi și scenografa Andreea Săndulescu, proiectul a beneficiat de sprijinul Ambasadei Statului Israel în România. Din distribuție fac parte actorii Claudia Revnic, Ana-Maria Calița, Elena Dumitrescu, Smaranda Găbudeanu, Cristina Purici, Tatiana Șelaru și Cătălin Frăsinescu.

Teatrul Ion Creangă este o instituție publică de cultură finanțată de Primăria Municipiului București și Consiliul General al Municipiului București. Pentru mai multe informații despre Teatru accesați site-ul www.teatrulioncreanga.ro sau Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.