Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teatrul În Culise deschide stagiunea de vară!

0

Nu lăsa vara să treacă fără o vizită la Teatrul În Culise! Da, ai văzut bine – chiar dacă e cald afară, culisele sunt deschise pentru ochii curioșilor! În luna Iulie ai parte de spectacole de teatru la un super preț: pentru fiecare bilet cumpărat ai 50% reducere din prețul celui de-al doilea.

Așa cum v-a obișnuit până acum, În Culise vă așteaptă cu un program lejer de vară și cu spectacole pe care le transformă în experiențe de neuitat. Poți încerca Imaginează-ți că ești Dumnezeu, un spectacol-fenomen care îți oferă o viziune comică asupra  României de astăzi, Conversații cu Mafia – un spectacol de atmosferă care te introduce într-o lumea mafiei americane, Proștii sub clar de lună – o comedie veritabil românească în care cuplurile se formează în funcție de interes, Scrisori către Rita – The Show, un spectacol controversat plin de amuzament și erotism, nerecomandat celor sub 18 ani, Așa se întâmplă cu toți oamenii obișnuiți – o poveste dureros de amuzantă despre viața fiecăruia dintre noi, Trei piese scurte fără sex – o comedie tragică ce promite să-ți trezească simțurile, Frumoasa călătorie a urșilor panda – o călătorie teatrală care demonstrează că dragostea există și dincolo de moarte.

Stagiunea de vara In Culise

Pe lângă aceste titluri, În Culise vă asigură și seri de comedie cu intrare liberă –  comedia romantică realizată de absolvenții cursurilor de actorie Teen Media – Just about love, iELE – o improvizație, două… – un show de improvizație care te binedispune în fiecare Miercuri de la ora 20:00 și Stand Up Comedy cu Mincu, Maria, Florin și Alex Șerban –  spectacolul de comedie unde poți să îi vezi pe cei mai îndrăgiți actori ai teatrului!

Rezervările se fac la 0732.026.762 sau online pe www.inculise.ro.

Încă o dată, nu lăsa vara să treacă fără să o vizită la Teatrul În Culise! Vara e frumoasă chiar și atunci când mergi în călătorii teatrale. Luna Iulie îți aduce spectacole pe gratis sau la prețuri mici (pentru fiecare bilet cumpărat primești o reducere de 50% din prețul celui de-al doilea bilet).

Mulțumim pentru susținere partenerilor: Șapte Seri, TvCity, Teatral.ro, Zile și Nopți, Orașum Meu, Ziarul Metropolis, Pelipscani.ro, România Liberă, Metropotam,ro, RoEvents, Calendar Evenimente, Port.ro, ArtWe, Modernism, ArtActMagazine, Anyplace.ro, IQool.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.