Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teatrul de Comedie din Bucuresti face loc pe scena tinerilor absolventi (19 – 28 noiembrie 2010)

0

Incepand de ieri (19 noiembrie 2010), la Teatrul de Comedie se desfasoara a cincea editie a proiectului – concurs „COMEDIA TINE LA TINEri“, proiect realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi având ca partener Clubul UNESCOAdolescenţii.

Proiectul ofera unei noi promotii de regizori, actori şi scenografi  oportunitatea de a fi vazuti „la lucru“, pe o scena consacrata, in productiile realizate la sfarsit de facultate.

Cele 13 spectacole (10 in concurs, 3 in afara concursului) sunt programate in ambele sali ale Teatrului de Comedie – Sala Studio (Str. Sf. Dumitru nr. 2) şi Sala Nouă (Str. Sf. Vineri nr. 11) – în perioada 19 – 28 noiembrie 2010m (programul aici)

In cadrul concursului se vor acorda următoarele premii: premiul pentru cel mai bun spectacol, premiul pentru cel mai bun regizor, premiul pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă în rol principal, premiul pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă în rol secundar, premiul pentru scenografie.

Conform traditiei consacrate de primele 4 editii, cel mai bun spectacol va ramâne în repertoriul teatrului în stagiunea curentă a Teatrului de Comedie.

P.S. Am descoperit in lista de spectacole ale stagiunii curente a TC, spectacolul „Draga Elena Sergheevna”, de Ludmila Razumovskaia, in regia lui Alexandru Mazgareanu, un spectacol cu totul special (din cei 5 actori, 3 sunt elevi de liceu); si acest spectacol este inca o cale prin care Teatrul de Comedie se implica social,  de data aceasta ca partener in cadrul proiectului finantat de CGMB „OPERA PRIMA“, proiect de reintegrare socio-profesionala prin arta a categoriilor defavorizate de pe raza municipiului Bucuresti (mai multe despre „OPERA PRIMA“, aici )

(text E. Mavrodin, foto Florin Ghinda)

Despre autor

avatar

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.