Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teatrul de Artă Bucureşti sărbătorește 1 an! Două premiere în 8 zile de sărbătoare

0

Pe 8 decembrie, Teatrul de Artă Bucureşti împlineşte un an! Cu această ocazie, deschide mai devreme perioada sărbătorilor de iarnă şi aniversează primul an de la inaugurarea Sălii de teatru prin 8 zile de sărbătoare.

Perioada celor 8 zile aniversare va începe şi se va încheia cu câte o PREMIERĂ, ambele spectacole fiind producţii proprii ale Teatrului de Artă Bucureşti şi pregătite special pentru prima aniversare pe scena proprie.

Cele 8 zile aniversare debutează în data de 8 decembrie cu premiera celei mai noi producţii– „6 din 49”, în regia luiAlexandru Maftei (regizor de film „Domnisoara Christina”, „Bună, ce faci?”), cu Dana Voicu şi Liviu Cheloiu. Spectacolul este o comedie savuroasă despre ceea ce se poate întâmpla unui cuplu de oameni simpli atunci când sunt puşi în faţa unui bilet câştigător la loto care valorează 10 milioane de euro. Un spectacol care pune în discuție felul în care o relație de cuplu poate rezista uneia din cele mai perfide ispite inventate vreodată: banii.

După un adevărat tur de forță spirituală, cele 8 zile de evenimente se încheie pe 15 decembrie cu cea de-a doua premieră din program, „Procesul Cârtițelor”, pe un text de Sorana Coroamă Stanca, o metafora a lumii de astăzi, o poveste fantastică într-o lume reală.

Pe parcursul celor 8 seri de eveniment, din program mai fac parte spectacole de teatru precum „Un bărbat și mai multe femei” (10.12), “Unora le place swingul” (12.12) – cu problemele unui altfel de mod de viață, thriller-ul „Voyeur” (14.12), „Variațiuni la invențiuni” (13.12) – pe ritmuri de pian și o seară specială, cu vocea inconfundabilă a Mariei Răducanu (11.12).

Un an de teatru

În primul an de la lansare, Teatrul de Artă nu doar că şi-a întâmpinat publicul în atmosfera caldă şi liniştită a propriei săli, micuţă dar cochetă, ci şi-a uimit permanent spectatorii cu proiecte noi precum: Stagiunea de vară „Teatru Fără Tavan” (desfăşurată în amfiteatrul amenajat în faţa sălii de spectacole), Teatrul de Artă Junior (cu spectacolele pentru copii, puse în scenă în dimineţile de week-end), Şcoala de Vară (prin organizarea cursurilor de dezvoltare personală prin actorie), şase producţii proprii noi (Ruleta Rusească, Colecţionarul, Voyeur, Unora le place swingul, 6 din 49 şi Procesul cârtiţelor – ultimele două urmând a avea premiera în săptămâna aniversară).

In cei 3 ani de la înfiinţare şi după primul an într-un spaţiu propriu, Teatrul de Artă a reuşit să împlinească destinul a numeroase spectacole. Succesul Teatrului, măsurat în zâmbete şi aplauze, continuă să înalţe standardele şi să ofere spectatorilor proiecte şi mai îndrăzneţe.

PROGRAMUL SĂPTĂMÂNII ANIVERSARE

DUMINICĂ, 8 DECEMBRIE | ORA 20.15

Conferinţă de presă Aniversare

PREMIERĂ

6 din 49 de Spiró Győrgy

traducere si adaptare Zeno Fodor

Cu: DANA VOICU și LIVIU CHELOIU

Regia ALEXANDRU MAFTEI

LUNI, 9 DECEMBRIE | ORA 20.15

6 din 49 de Spiró Győrgy

traducere si adaptare Zeno Fodor

Cu: DANA VOICU și LIVIU CHELOIU

Regia ALEXANDRU MAFTEI

MARȚI, 10 DECEMBRIE | ORA 21.15

UN BĂRBAT ȘI MAI MULTE FEMEI de Leonid Zorin

Cu: PAULA CHIRILĂ și GEORGE CONSTANTINESCU

Regia BOGDAN HUȘANU

MIERCURI, 11 DECEMBRIE | ORA 20.15

CONCERT

MARIA RĂDUCANU

JOI, 12 DECEMBRIE | ORA 20.15

UNORA LE PLACE SWINGUL, după Donna Hoke

Cu LAVINIA MUNTEANU, ANCA MANOLESCU, EDGAR NISTOR, MARIUS CĂLUGĂRIȚA

Regie CLAUDIU PUȘCĂU

VINERI, 13 DECEMBRIE | ORA 20.15

VARIAȚIUNI LA INVENȚIUNI.

Cu: EMILIAN MÂRNEA, PETRE ANCUȚA

SÂMBĂTĂ, 14DECEMBRIE | ORA 20.15

VOYEUR, de Gardner McKay

Cu: ALEXANDRA IONIȚĂ și TUDOR ARON ISTODOR

Regia CLAUDIU ISTODOR

Scenografia Iulian Băltățescu

 

DUMINICĂ, 15 DECEMBRIE | ORA 20.15

PREMIERĂ

PROCESUL CÂRTIȚELOR, de Sorana Coroamă Stanca

Cu: MIHAI STĂNESCU, LAVINIA POP COMAN, VLAD IANUȘ

Scenografie: Răzvan Constantinovici

Costume: Ilona Micu Lorincz

Regia: MARIAN MOCANU

invitatie presa aniversare

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.