Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teatru @ Teatrelli

0

Săptămâna aceasta la Teatrelli (Bucuresti)

Programul propus de Teatrelli în această săptămână ne îmbie să mergem la spectacol chiar de luni, poate chiar după ce plecăm de la birou. Cu două piese de teatru și un recital nonconformist de dans, Teatrelli continuă seria spectacolelor de calitate, așa cum ne-a obișnuit.

Așadar, ne putem vedea la teatru luni, 7 aprilie, ora 20:00 la „Rendez-Vous” de Tudor Muşatescu, un „one-woman show” cu mult îndrăgita Rodica Popescu Bitănescu.

Reprezentația pornește de la un colaj de piese din opera autorului Tudor Mușatescu (“Domnule comisar”, “Declaraţiune”, “Raport către şeful staţiei Plopeni”, “Subsemnata Didina Coşcovete”, “Draga mea Tanti”, “Scrie, domnule grefier”, “Moţiune superdivinizată”, “Muşatisme”, “Stimate Domnule Director”) și este o critică la adresa prostiei, inculturii, asimilării eronate a regulilor gramaticii limbii române.

Joi, 10 aprilie, ora 20:00, puteți viziona piesa „Quartet” – prima producție Teatrelli! Patru mari actori își unesc forțele într-un spectacol emoționant, un adevărat elogiu adus artistului, a cărui bucurie de a „arde” în fața publicului de oriunde rămâne nealterată de-a lungul timpului. Costel Constantin, Adela Mărculescu, Damian Crâșmaru și Florina Cercel, sub bagheta regizorală a „neastâmpăratului” Dan Tudor, reușesc împreună să sublinieze efortul de a susține „un ultim concert” – de ziua lui Verdi – în fața spectatorilor, de data asta de la azilul de bătrâni în care sunt obligați să-și petreacă anii din urmă ai vieții patru foști artiști de operă care au format cândva un renumit Quartet.

Vă invităm să ne bucurăm împreună de acest adevărat regal teatral!
Sâmbătă, 12 aprilie, ora 20:00 vom avea parte de un recital extraordinar de dans coordonat de Răzvan Mazilu, unul dintre cei mai iubiți dansatori români. „Răzvan Mazilu & Ladies” – un fel de “best of” alături de trei partenere binecunoscute: Monica Petrică, Judith State, Vanda Ștefănescu. De la jazz la Depeche Mode, de la muzica lăutărească la Prince, trecând, inevitabil, prin tango, „Răzvan Mazilu & Ladies” aduce împreună momente antologice din spectacolele „Un Tango Mas”, „Depeche Dance”, „Sell Me!”, „Șaraiman”, „Barock”.

Detalii despre spectacolele din noua stagiune puteți găsi pe site-ul creart la secțiunea Teatrelli.

Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7  sau prin rețeaua de bilete Eventim.

Program casa de bilete
Luni : închis
De Marți până Sâmbătă : 14.00 – 20.00
Duminică: închis

Partenerii media ai sălii Teatrelli sunt: Modernism.ro, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Art Act Magazine, Calendar evenimente, onlinegallery.ro, Big City Life, PR Wave, Teatral.ro, PORT.ro, Diverta, TV City, Zile și Nopți, Ziarul Metropolis și Bucharest Herald.

Quartet

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.