Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teatru Împotriva Rasismului

0

21-27 martie 2011 – Săptămâna Europeană de Acţiune Împotriva Rasismului

Duminică, 27 martie 2011, de la orele 19:00, în Club A (str. Blanari, nr 14), Grupul de iniţiativă teatrală “ArCa LuI nOe” în colaborare cu ARCA – Forumul Român pentru Refugiaţi şi Migranţi anunţă spectacolul de teatru „EŞUAŢII” ce are menirea de a face dreptate în rândul celor neînţeleşi, marginalizaţi sau în termeni populari « nebuni ».  Acest eveniment marchează sfârşitul Săptămânii Europene de Acţiune Împotriva Rasismului (21 – 27 martie 2011).

EŞUAŢII”, tragi – comedie de Carmen Cristiana Petrescu, in regia lui Alexandru Robert Nagy aduce in faţa publicului nişte nebuni frumoşi. Unii vor provoca silă, alţii controverse la nivelul constiinţei, alţii vor cerşi milă şi compasiune. Nici unul, însă, nu-şi va trăda credinţa. Ei vor refuza să fie pervertiţi şi manipulaţi pentru că sunt doar nişte bieţi, sărmani…eşuaţi.

Spectacolul EŞUAŢII”, o productie G.I.T. “ArCa LuI nOe” Bucuresti, este prima parte dintr-o trilogie contemporană şi reprezintă un model justiţiar, prin insăşi tema abordată.

Din distributie fac parte:

Sabina Achim

Danile Ionescu

Victor Ţăpeanu

Adriana Bebu

Ana Maria Florica

Victor Alexandru Tunsu

Nicholas Caţianis

Pretul unui bilet la acest spectacol este de 10 lei, iar rezervarile se pot face prin sms la numarul unic 0740.134.163. Rezervarile se anuleaza daca nu sunt ridicate cu cel putin 20 de minute inainte de inceperea spectacolului.

21 Martie a fost declarata Ziua Internationala pentru Eliminarea tuturor formelor de Discriminare Rasista de Consiliul General al Natiunilor Unite ca urmare a asasinarilor a 70 demonstranti anti-apartheid in Sharpeville, Africa de Sud, in 1960. Anual in timpul saptamanii europene de actiuni mii de persoane se organizeaza pentru mai multa toleranta, drepturi egale si o sarbatorire a diversitatii europene. Actiunile variaza de la festivale rock si reggae, pana la curatarea peretilor de graffitti rasist.

ARCA-Forumul Român pentru Refugiaţi şi Migranţi este o organizaţie non-guvernamentală românească, apolitică şi neconfesională, cu caracter umanitar şi ecumenic, înfiinţată în anul 1998. Misiunea ARCA este de a sprijini împlinirea potenţialului fiecărei persoane care se refugiază, migrează sau se repatriază în România şi de a facilita integrarea acestora în societatea românească.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.