Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teatru: DE CE EU, 19 decembrie, ora 20:00, Clubul Țăranului

0

15400991_348450485522195_5262637285335546485_n

Un one-woman show cu Ana Maria Cucută
Regia Selma Dragoș
Muzica Ioana Ernea/Andrei Mihai
Coordonator Cătălin Mareș

Adaptare după roamanul-poem “De ce fierbe copilul în mămăligă” de Aglaya Veteranyi.
Textul spune povestea tragică dar adevărată a unei familii de români circari plecați din România în perioada comunismului.
Povestea este spusă cu naivitatea unui copil, toate greutățile prin care sunt nevoiți membrii familiei să treacă, aducându-i pe aceștia în pragul nebuniei. Fetița ajunge să vadă lipsa unei case stabile, lipsa mâncării, mizeria și sacrificiul pe care îl fac toți din lumea circului. Ea ajunge să facă o asocieri tulburătoare -frica de a nu-și pierde mama/bucuria de a mânca după spectacol supă de gaină împreună.
În spectacolul DE CE EU este spusă povestea unei fete singure, care se simte rătăcită într-o lume a adulților. Cum vede ea moartea și cum imaginația îi este ajutor în momentele traumatizante din viată.
DE CE EU un one-woman show care a stat în cuptor 3 ani ca să iasa acum, gata pregătit pentru a fi savurat de public.

Multumiri tuturor celor care au susținut acest proiect: Ioana Petre, Mareș Cătălin, Selma Dragoș, Ioana Ernea, Andrei Hernest, Adriana Butoi, Cristina Adam, Cristi Enache.

Durata 50 de minute
Prețul biletului : 30 de lei, biletele se pot achiziționa la intrare în seara evenimentului

SPECTACOLUL NU ESTE RECOMANDAT PERSOANELOR SUB 16 ANI !

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/1944062435821485/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.