Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teatru, dans și veselie la tine în sufragerie

0

A început numărătoarea inversă! De astăzi încep înscrierile pentru spectacolele din HomeFest, singurul festival de apartament din România! În deschidere, pe 20 octombrie, Lea Rasowszky vă invită să-i vizitați Fraierul interior, eveniment pentru care redeschidem ușa la lorgean theatre.

Vă așteptăm în fiecare zi, de pe 20 până pe 28 octombrie, cu fel de fel de invitați de peste mări și țări, cu locații domestice și experimente performative. Așadar: teatru, dans, expoziții, lecturi și ateliere, o suită de aventuri culturale urbane pe care urmează să le descoperiți după ce lecturați programul pe site-ul nostru.  Asigurați-vă locul printr-un mail. Email. Fiți siguri că gazdele și artiștii HomeFest vă așteaptă cu drag!

Pe 25 octombrie declarăm ziua prieteniei pentru că am invitat proiectul Cultura de casă cu două evenimente – proiecții de filme și expoziție foto. Vom spune la revedere acestei ediții, sâmbătă, 28 octombrie, cu [Fragile], un spectacol neconvențional de dans contemporan creat de Cosmin Manolescu.

Proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.