Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Team Work dă startul la mișcare prin a II-a ediție Sport Quest @ Parcul Tineretului din București

0

Sâmbătă, 9 mai 2015, în intervalul orar 12:00 – 14:00, va avea loc cea de-a doua ediție a evenimentului „Sport Quest”, în Parcul Tineretului din București. Organizat de Asociația Team Work cu sprijinul Alpha Bank, acesta își propune să reunească tineri pasionați de sport, ce vor porni într-o aventură care combină spiritul de echipă cu mișcarea în aer liber.

 

Afis Sport Quest Editia a II-a 2015 - Asociatia Team Work

La eveniment sunt așteptați aproximativ 100 de participanți, care vor lucra alături de coechipieri, concurând cu celelalte echipe, pentru a trece cu succes prin diverse probe sportive. Aceștia trebuie să rezolve indiciile care îi vor conduce către următorul punct. Pe parcursul traseului, participanții vor avea de rezolvat șapte sporturi diferite. După ce o probă va fi efectuată cu succes, echipa va primi indiciul către punctul următor. Primele trei echipe care trec linia de Finish după parcurgerea corectă a traseului, vor fi premiate în funcție de locul obținut. Concurenții vor avea parte de multă distracție, o porție de mișcare în aer liber, dar și de premii cu articole sportive.

Participarea la eveniment se realizează prin intermediul completării formularelor online, disponibile pe blogul Team Work.

Sponsor: Alpha Bank

Susţinători: Badabum.ro, in/PACT, Locked In, Work Storey
Partenerii media: StartUB.unibuc.ro, GreenReport.ro, buzzcamp.ro, InfoMediu.eu, Gratuitor.ro, Calendarevenimente.ro, Decosieco.ro, OnlineGallery, Inparc.ro, Blogunteer.ro, IQool.ro, Radio Teen, Student din Provincie, Hyperflash.ro, imparte.ro, scoalaadc.ro, buzzjob.ro

Asociația Team Work este o organizație non-guvernamentală și non-profit pentru tineri, axată pe învățare prin scriere de proiect și lucru în echipă. Misiunea noastră este facilitarea acumulării de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii prin valorificarea practică a cunoştinţelor teoretice ale studenţilor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.