Team Trandafir made by LZR- Împreună îl putem ajuta!

0

Revista LZR inițiază o nouă campanie de strângere de fonduri pentru un caz umanitar, cel al domnului profesor de educație fizică și sport Constantin Trandafir, titular la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”.

11141255_1048848391822441_7086560301550830917_n
Luni, 27 iulie 2015, începând cu ora 19.00 la ArCub, pregătiți-vă pentru o seară memorabilă, marca LZR. În caz că nu ați văzut încă spectacolul „Almost, Maine” al trupei de teatru AS, este timpul să o faceți. O comedie romantică ce se desfășoară pe mai multe planuri, într-un orășel uitat de lume, totul desăvârșit de o distribuție impecabilă coordonată de Andrei Gheorghe. În plus, departamentul artistic al Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” va întreține seara cu un moment caracteristic, colorat și plin de energie care să dea tonul unei săptămâni reușite.

Donația minimă pe care o încurajăm este de 15 lei, preț care include și un cookie. Mai multe surprize chiar la fața locului!

Profesorul cu nume predestinat și-a petrecut copilăria într-un centru de plasament, fiind abandonat de părinți. Are 33 de ani, a absolvit Facultatea de Educaţie fizică şi Sport și deține un masterat în Kinetologie şi Biomecanică. Elevii îl numesc „Obama” datorită asemănării cu preşedintele Statelor Unite ale Americii. Este printre puținii care au reușit să facă din ora de sport o atracție pentru liceeni, dar și o materie la care este tare greu de chiulit.

Domnul profesor este imobilizat la pat, fiind diagnosticat cu cavernoame multiple ( tumori neoperabile pe trunchiul cerebral) și singurul tratament adecvat cazului este prin radioterapie cu ajutorul unui aparat specializat într-o clinică din Turcia. Costurile inițiale aproximative sunt de 20.000 de euro.

Domnul Trandafir obișnuiește să le spună elevilor la fiecare oră „să facem echipă!”. Și voi puteți face parte din această echipă! Pentru început, rezervă-ți locul la o seară specială, pe 27 iulie la ArCub.

Cei care vor să susțină cauza noastră, pot dona în contul bancar în RON, deschis la BCR, pe numele Constantin Trandafir: RO61RNCB0318082518350001.

Urmăriți #teamtrandafir pe pagina de Facebook , cât și pe www.revistalzr.ro.

Pentru mai multe detalii, scrieți-ne la: teamtrandafir@gmail.com

Se spune că „Pe cei îndrăzneți, norocul îi ajută!”
Să îndrăznim să ajutăm!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează