Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Team Trandafir made by LZR- Împreună îl putem ajuta!

0

Revista LZR inițiază o nouă campanie de strângere de fonduri pentru un caz umanitar, cel al domnului profesor de educație fizică și sport Constantin Trandafir, titular la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”.

11141255_1048848391822441_7086560301550830917_n
Luni, 27 iulie 2015, începând cu ora 19.00 la ArCub, pregătiți-vă pentru o seară memorabilă, marca LZR. În caz că nu ați văzut încă spectacolul „Almost, Maine” al trupei de teatru AS, este timpul să o faceți. O comedie romantică ce se desfășoară pe mai multe planuri, într-un orășel uitat de lume, totul desăvârșit de o distribuție impecabilă coordonată de Andrei Gheorghe. În plus, departamentul artistic al Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” va întreține seara cu un moment caracteristic, colorat și plin de energie care să dea tonul unei săptămâni reușite.

Donația minimă pe care o încurajăm este de 15 lei, preț care include și un cookie. Mai multe surprize chiar la fața locului!

Profesorul cu nume predestinat și-a petrecut copilăria într-un centru de plasament, fiind abandonat de părinți. Are 33 de ani, a absolvit Facultatea de Educaţie fizică şi Sport și deține un masterat în Kinetologie şi Biomecanică. Elevii îl numesc „Obama” datorită asemănării cu preşedintele Statelor Unite ale Americii. Este printre puținii care au reușit să facă din ora de sport o atracție pentru liceeni, dar și o materie la care este tare greu de chiulit.

Domnul profesor este imobilizat la pat, fiind diagnosticat cu cavernoame multiple ( tumori neoperabile pe trunchiul cerebral) și singurul tratament adecvat cazului este prin radioterapie cu ajutorul unui aparat specializat într-o clinică din Turcia. Costurile inițiale aproximative sunt de 20.000 de euro.

Domnul Trandafir obișnuiește să le spună elevilor la fiecare oră „să facem echipă!”. Și voi puteți face parte din această echipă! Pentru început, rezervă-ți locul la o seară specială, pe 27 iulie la ArCub.

Cei care vor să susțină cauza noastră, pot dona în contul bancar în RON, deschis la BCR, pe numele Constantin Trandafir: RO61RNCB0318082518350001.

Urmăriți #teamtrandafir pe pagina de Facebook , cât și pe www.revistalzr.ro.

Pentru mai multe detalii, scrieți-ne la: teamtrandafir@gmail.com

Se spune că „Pe cei îndrăzneți, norocul îi ajută!”
Să îndrăznim să ajutăm!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.