Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Team HOSPICE a strâns peste 200.000 de lei, la Semimaratonul București

0

CONTRA CRONOMETRU, pentru TIMPUL LOR!

Cea mai mare echipă dedicată unei cauze de la Semimaratonul București, Team HOSPICE powered by Kaufland, a adunat 400 de alergători la startul competiției. Toți participanții au luat parte la cursele semimaratonului, dedicându-și efortul copiilor și adulților cu boli incurabile din România.

Team HOSPICE 2

Cu ajutorul sponsorilor, partenerilor și alergătorilor, Team HOSPICE a adunat fonduri de peste 215.000 de lei, în cadrul evenimentului sportiv. Peste 60.000 de lei din suma totală reprezintă fonduri strânse prin intermediul conturilor create de membrii Team HOSPICE pe http://galantom.ro/ . Toate fondurile realizate cu această ocazie, se vor transforma în servicii de îngrijire paliativă, acordate gratuit și necondiționat, celor care înfruntă un diagnostic necruțător și în sprijin pentru familiile acestora.

Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de Team HOSPICE, la Semimaratonul București. Ne-am simțit din nou ca într-o mare familie, în care fiecare gest este făcut cu conștiința faptului că acesta reprezintă alinare pentru cineva care suferă de o boală incurabilă. Dincolo de atmosfera minunată de la competiție, fondurile realizate de Team HOSPICE sunt ajutor real pentru cei aflați într-un moment dificil al existenței lor”, a spus Mirela Nemțanu, directorul executiv al HOSPICE Casa Speranței.

Și în acest an, mai multe companii și-au creat propriile echipe de alergători în Team HOSPICE: Kaufland România – sponsor principal al Team HOSPICE pentru al patrulea an, Edenred România, Schneider Electric, BearingPoint, Holcim, Decathlon, GlaxoSmithKline, Coca-Cola HBC, Fujitsu România, Zentiva, Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors, Europa FM.

Tot pentru Team HOSPICE, la Semimaratonul București au alergat și Carmen Bruma, Sonia Argint Ionescu, Carmen Negoita, Florentina Opris, Adina Buzatu, Doru Todoruț (Deepcentral), Gianina Corondan, Bogdan Nicolai, precum și prieteni ai acestora.

Peste 60 de voluntari HOSPICE Casa Speranței au fost gazdele alergatorilor, atât la punctul de hidratare, cât și la Cortul Team HOSPICE din Piata Constituției.

Sponsori Team HOSPICE: Kaufland Romania, Catena, HERVIS, Fair Value Consulting, Coca-Cola HBC, Hotel InterContinental, EventStuff, Active Life.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.