Teach for Romania: Recrutam voluntari in Academia de Leadership si Pedagogie

0

Teach for România este o organizaţie nonprofit care își propune să creeze opțiuni de viață prin educație de calitate pentru fiecare copil din România, indiferent de mediul în care s-a născut. Pentru atingerea acestei viziuni, recrutăm cei mai valoroși oameni din România, îi pregătim ca învățători sau profesori model și îi sprijinim pentru a deveni factori de transformare în educație.

13669447_1261002813910005_4593843074492168592_o3

Una din cele mai importante etape ale acestui proces de pregătire este organizarea, în perioada verii, a Academiei de Leadership și Pedagogie Teach for Romania, 2017, cea mai puternică experiență transformațională de leadership și formare didactică inițială din România, prin care pregătim profesorii acceptați în program ca viitori lideri în comunitățile vulnerabile.

Academia va avea loc în perioada 3 iulie-13 august 2017 și este împărțită în:

  • Perioada de pregătire teoretică: 3 – 30 iulie, în București
  • Perioada de practică: 31 iulie – 13 august, într-o școală parteneră dintr-o comunitate rurală care va fi aleasă ulterior.

Pe toată durata Academiei, participanții și echipa de organizare locuiesc, învață și experimentează împreună filosofia Teach for Romania despre educație.

Vara asta, fii voluntar în echipa de organizare a Academiei de Leadership și Pedagogie!

Vezi cum a fost ediția 2016

Și tu poți face parte din povestea noastră, devenind voluntar! Am gândit pentru tine un program de voluntariat prin care să crești autentic, în timp ce înveți lucruri noi și acumulezi cunoștințe și aptitudini prețioase. Te așteptăm alături de noi, în departamentul de Marketing sau în cel de Operațini!

PE CINE CĂUTĂM?

Ești gata pentru o experiență transformațională de voluntariat dacă:

  • Ești licean sau student și ai o minimă experiență în organizarea de proiecte
  • În viața de zi cu zi, te ghidezi după valori precum integritate, excelență, autenticitate, colaborare și învățare continuă,
  • Ai o personalitate flexibilă și îți dorești o experiență de dezvoltare personală diferită
  • Misiunea Teach for România te motivează să te implici și să-ți aduci contribuția
  • Ai timp și disponibilitate pentru deplasări vara aceasta (3 iulie – 13 august 2017).

FII VOLUNTAR ÎN DEPARTAMENTUL DE MARKETING

FII VOLUNTAR ÎN DEPARTAMENTUL DE OPERAȚIUNI

VEZI FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

ÎNSCRIE-TE PÂNĂ LUNI, 24 APRILIE!

Despre autor

avatar

Teach for Romania exista pentru a transforma sistemul educational romanesc. In acest scop, recruteaza tineri exceptionali, ii pregateste ca profesori si ii plaseaza in scolile cu provocari, cu viziunea de a oferi optiuni de viata prin educatie de calitate fiecarui copil din Romania, indiferent de situatia sociala. Mai multe informatii pot fi urmarite in video-ul de 2 minute de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=swCWF6quVdc Teach for Romania face parte din reteaua Teach for All. Pana acum a pregatit 37 de profesori si i-a plasat in 33 de scoli cu provocari din peste 11 judete. Din septembrie 2016, 60 de profesori vor fi activi la catedra.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.